USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сьогодні в Україні офіційно розпочалась виборча кампанія

5 Вересня 2015 10:21
В Україні в суботу починається виборча кампанія з місцевих виборів, які відбудуться 25 жовтня. Вибори будуть проводитися за новим законом "Про місцеві вибори", - інформує ТСН.

Повідомляється, що це перші місцеві вибори в Україні, які відбуватимуться за пропорційною системою з відкритими партійними списками.

Тепер для виборів депутатів обласних, районних, міських

рад створюється єдиний багатомандатний округ, який ділиться на одномандатні за кількістю депутатів, що входять у відповідну раду. У кожному одномандатному окрузі висувається по одному кандидату від місцевої партійної організації, і в бюлетені однієї рядком вказується і цей депутат, і висунула його партія.

Але під час підведення підсумків виборів підраховуються тільки голоси, віддані у багатомандатному окрузі за кожну партійну організацію, і у розподілі депутатських мандатів беруть участь партії, які набрали не менше 5% голосів виборців, які взяли участь у голосуванні.

Також 25 жовтня будуть проводитися вибори до 74-х об'єднаних територіальних громадах.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, де на Волині призначили перші місцеві вибори.

Згідно із законом, у виборах не зможуть взяти участь партії комуністичного та націонал-соціалістичного спрямування. Вибори не будуть проводитися на тимчасово окупованих територіях Криму, Донецької та Луганської областей, а також у 91 населеному пункті Донецької та 31 – Луганської областей на підконтрольній території Україні. Нагадаємо, вибори в Україні відбудуться 25 жовтня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
лучани Показати IP 5 Вересня 2015 10:28
Популізм та брехня.
Анатоль_ Показати IP 5 Вересня 2015 10:55
Благая вість! Підемо з панею Наталею Семенівной голосувати за наших депутатів та за нашого мера-пана Віктора Борисовича Сапожнікова! Слава Україні!
Розпочалося... Показати IP 5 Вересня 2015 12:28
Один на одного будуть грязь лити... Кожен буде ідеальний, патріот, ...(а душа чорна і вчинки ) Кожний буде артистом, аби бути депутатом чи головою ради. НАРОД ! Не гоніться за " великими патріотами", бо багато людей тільки люблять гроші і до влади йдуть аби більше накрасти !!!
Місцевий до Розпочалося... Показати IP 5 Вересня 2015 20:30
Особливо тоє стосується партії самопоміч і волонтерів, які доказують що надали допомоги на 15 млн, а доказів немає. Зато гарно всі пристроїлись на контрабанду. Навіть списки дітей яких возили за кордон і на світязь не можуть надрукувати для людей.
Анонім до Розпочалося... Показати IP 6 Вересня 2015 21:47
Ну так і що через це лишатися без влади зовсім. Так у цій країні шо не морд@ то така. Менталітет український такий - про себе думати і собі в карман накрасти. А нікого не виберем то скоро всією Україною почнуть керувати грузини, армяни і так далі.
дідо Показати IP 5 Вересня 2015 12:31
Совковий люмпен верещить ,шо влада така-сяка, але приходять вибори і вони знову голосують за ледацюг та злодіїв. З 2005 року секта БЮТ грабує область але совки знову їх обирають.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus