USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Стенд Небесної Сотні у Луцьку не переноситимуть

27 Липня 2016 18:45
Поки у Луцьку не зведуть пам’ятника загиблим волинянам на Майдані та під час війни на сході, стенд пам’яті Небесної Сотні з Театрального майдану не забиратимуть.

Про це йшлося під час чергового 11-го засідання сесії Луцької міської ради сьогодні, 27 липня.

У своєму запиті депутат Майя Шостак заявила, що нещодавно з’явилась петиція з пропозицією перенести стенд пам’яті жертв Небесної сотні та загиблих під час війни на сході волинян на Меморіал «Вічна слава».
Ця петиція, зі слів депутата, викликала хвилювання патріотів та сімей загиблих. На їх думку, зважаючи на те, що в країні триває війна, перенесення не на часі. Також депутата Шостак сім’ї загиблих просили озвучити запит щодо ремонту дошки.

ЧИТАТИ ЩЕ: У ЛУЦЬКУ ПРОПОНУЮТЬ ПЕРЕНЕСТИ СТЕНД НЕБЕСНОЇ СОТНІ. СІМ'Ї ЗАГИБЛИХ - ПРОТИ

У відповідь міський голова Микола Романюк заявив, що не слід так активно реагувати на петиції. Мовляв, вони бувають дуже різними. А також запевнив, що поки у Луцьку не буде пам’ятника загиблим, то стенд залишиться на Театральному майдані. Згодом, на його думку, стенд можна перемістити до музею.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Віра Показати IP 27 Липня 2016 19:06
Боже милий, яка бездуховність та безсердечність! Самі ноги несуть до Стели Небесної Сотні, щоб вклонитися безстрашним Патріотам! Хто пропонує перенести Стенд, той не має серця і ніхто із їхньої родини не боронив країну! Це антиукраїнці!
ввк до Віра Показати IP 27 Липня 2016 22:04
Так і є!
Анонім до Віра Показати IP 27 Липня 2016 23:23
у владі вже е Практика перенесення подібного стенду чи стели . У музей Українського війська перенесли стелу Героїв Радянського союзу, які загинули визволяючи Волинь у 44-45 роках. Згодом і цей "стенд можна перемістити до музею".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus