USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Суд поновив на посаді екс-керівника райвідділу поліції

5 Травня 2016 21:00
Суд скасував рішення атестаційної комісії. Відтак, колишній керівник Шацького районного відділу поліції повернеться до виконання своїх обов’язків.

Про це у Фейсбуці повідомляє Марія Доманська.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, колишній керівник Шацького районного відділу міліції, а згодом – відділення поліції Анатолій Оксентюк оскаржував у суді рішення атестаційних комісій щодо свого звільнення.

До слова, сьогодні також поновили на посаді заступника головного поліцейського Волині Петра Шпиги Олександра Балицького.Волинський окружний адміністративний суд виніс рішення про поновлення на посаді екс-заступника начальника ГУНП у Волинській області, начальника кримінальної поліції Олександра Балицького. Проте, як зауважив правоохоронець, наразі суд виніс лише усне рішення, а письмове – буде згодом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Народ Показати IP 5 Травня 2016 21:13
У цієї продажної журналюшки що голуба кров чи вони вищої раси що вона може судити інших людей?
Лапін Показати IP 5 Травня 2016 21:14
Шпизіііііі , що ми наробили?
Вася Показати IP 5 Травня 2016 21:17
а чому ціни на газ та електрику збільшились та ще збільшаться щоквартально? обкрадають людей , а на віддачу проводять відволікаючі псевдореформи, щоб люди вірили що ВОНО ПРАЦЮЄ! чекаю коли будуть оголошені у розшук псевдореформатори @@@ь,!
777 Показати IP 5 Травня 2016 21:31
скачіть далі СЛАВА украіні
Григорій до 777 Показати IP 5 Травня 2016 22:11
777 казиться і радується...
Швондер Показати IP 5 Травня 2016 21:53
Суддівська мафія вертає до влади мусорську мафію. Питається: нхя нам обиДві ці мафії паразитів? Нхя МИ, українці повинні утримувати цих паразитів?
Тьотя ЗОСЯ Показати IP 5 Травня 2016 22:00
Де профани , в атестаційній комісії чи суді ??? Що твориться в державі , хто пояснить людям . Коли цих законників ставитимуть на коліна на площах як " принято " у нас ...???
читаю ваші коментарі Показати IP 6 Травня 2016 18:31
прочитав коментарі і бачу тільки злобу в людях. навіщо лити стільки грязі. вся грязь тільки загальні фрази і лозунги. з коментарів видно що ніхто конкретних корупційних правопорушень зі сторони вказаних поліцаїв не знає. А тому Ви всі (коментатори) підтвердили що два поліцая чисті і справедливо поновлені судом. Якщо хтось має заяви на цих поліцаїв пишіть, обсудимо, перетремо.
до читачів коментарі до читаю ваші коментарі Показати IP 6 Травня 2016 21:05
Це не реформа - це повна ж*па, Злочинів збільшилось в н разів, працювати не кому, профі убрали реформатори - лапінські. А Даманська ще не вилізла з пельонок та їй подібн,і яких вміло використовують такі як лапа. Тому її треба пробачити її коменти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus