USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Священик каже, що луцький екс-чиновник вимагав у нього хабара

28 Вересня 2016 11:34
Депутати Луцької міської ради виділили земельну ділянку для будівництва та обслуговування релігійно-притчевого будинку релігійній громаді. Священик, який опікується цим питанням (на фото), переконує, що рішенню заважають колишні депутати і посадовці Луцької міськради, а один, навіть, нібито, вимагав відкупитися.

Про це стало відомо під час пленарного засідання 13 сесії Луцької міської ради сьгогодні, 28 вересня.

Так, депутати розглянули проект рішення про надання релігійній громаді Йова Печерського УПЦ КП земельної ділянки для будівництва і обслуговування церковно-притчевого будинку на вулиці Даньшина, 39 а. У цьому будинку має розпочати роботу недільна школа.

Як повідомив голова земельної комісії, депутат Луцької міськради Євгеній Ткачук, це питання вже розглядається вдруге на сесії. Але щодо цієї землі вже було звернення до суду колишніх депутатів міськради.

«Було звернення в суд, два екс-депутати Луцької міської ради хотіли 12 соток відібрати в громади. Було звинувачення, що наче до них ставляться не так, як потрібно. Погрожували ініціювати розпуск міськради», - повідомив він.

А ось отець Олександр не був настільки толерантним і назвав прізвища колишніх депутатів, один з яких нібито вимагав кошти, аби не чинити перешкод.

«Колишній депутат Осіпов (Андрій Осіпов, депутат міськради попереднього скликання – ред.) грозився, що відсудить земельну ділянку. Я не боюся називати прізвища. А коли його спитали, чи він готовий з церквою судитися, то він сказав: «А що, мені клієнта втрачати?». Є ще такий представник Жолнач, це пан Зелінський (Святослав Зелінський, колишній секретар міськради та колишній заступник міського голови – ред.) вимагав 20 тисяч доларів, мотивуючи це тим, що стільки він «витратився» на хабарі і має це повернути», - розповів священик.

Депутати підтримали проект рішення про виділення земельної ділянки релігійній громаді. Крім того, оскільки в сесійній залі була озвучена інформація про хабарі та вимагання грошей, то депутати вирішили звернутися з листом до правоохоронців, щоб перевірити ці факти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Сергій Показати IP 28 Вересня 2016 12:06
Чому священник відразу не звернувся самостійно в правоохоронні органи? Недонесення.
ЗМІ Показати IP 28 Вересня 2016 12:55
коментар було видалено
Лучанин Показати IP 28 Вересня 2016 13:04
Осіпов рейдер зі стажем, як і Зєлінський
лучанин до Лучанин Показати IP 28 Вересня 2016 14:04
ще бондарука рому забули, одна шайка .
матушка Показати IP 28 Вересня 2016 13:46
коментар було видалено
Муля Показати IP 28 Вересня 2016 14:01
Саша Вронський теж ще ТОЙ отець.
Юрист Показати IP 28 Вересня 2016 18:00
Осіпов за бабло чи піар і на Якубовича і на Януковича у суд може подати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus