USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Цьогоріч у червні українці додатково матимуть три дні вихідних

5 Травня 2016 11:09
Українці знову матимуть додаткові дні відпочинку на честь офіційних святкових днів. Йдеться про 11 вихідних замість 8, які запланував Кабмін на перший літній місяць, пише znaj.ua.

"Зокрема, вихідними будуть 20, 27 та 28 червня. Один із них додається через Трійцю 19 червня. Її святкують в неділю, традиційно, подібні свята на вихідних переносять на наступний будній", - йдеться у повідомленні.

Згідно з інформацією, День Конституції, який припадає на вівторок, Кабінет міністрів вирішив також зробити не єдиним вихідним. Тобто українці гулятимуть чотири дні підряд, від суботи напередодні.

Графіки вихідних днів розраховують для працівників із п'ятиденним робочим тижнем. Розпорядження про перенесення робочих днів, зазвичай, лише рекомендація від українських чиновників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Давид Показати IP 5 Травня 2016 11:11
А де гроші брати з їхніми відпочинками? вони собі владці чинуші на багами маямі єгипет турция як і в нас дівки з полісся а нам ті хто працює на життя де ж гроші брати з вашими вихідними? В Європі теж стільки вихідних???
знайко Показати IP 5 Травня 2016 12:00
Так! Сьогодні у багатьох країнах католичне свято і вихідний! :) А щоб гроші на вихідні мати - треба працювати!!! Ну звісно - "Давіди" не звикли працювати, а лише віджимати...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus