USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Ковелі капремонт 200 метрів дороги обійшовся у 800 тисяч

2 Липня 2015 18:20
На одній із вулиць Ковеля здійснили капітальний ремонт. Нове асфальтне покриття уклали на відрізку дороги протяжністю 180 метрів. Облаштовано тротуари, зони із зеленими насадженнями, встановили нові бордюри. На все це витратили більше 800 тисяч гривень. Про це інформують Вісті Ковельщини.

Вартість капремонту – 811 тисяч гривень, які виділили з міського бюджету. Це – третя черга роботи з капітального ремонту вулиці Володимирської.

Виконували ремонт працівники ковельського ТзОВ "Ідея".

– Погодні умови посприяли тому, щоб роботу ми завершили вчасно, – сказав у розмові з журналістами директор ТзОВ "Ідея" Андрій Семенюк. – Хочу подякувати усім робітникам нашої дорожньої бригади під керівництвом майстра Олександра Наумича, які сумлінно провели капітальний ремонт дороги.

Як зазначив начальник відділу комунального господарства міськвиконкому Олександр Балак, всього для ремонту дороги на вулиці Володимирській в цьому році з міського бюджету передбачили понад два мільйони гривень. Тож сьогодні розробляється проектно-кошторисна документація для продовження ремонту вулиці Володимирської до перехрестя з вулицею Княгині Ольги.

Варто відзначити, що за роки своєї діяльності колектив ТзОВ "Ідея" зробив значний внесок у благоустрій Ковеля. Ось і зараз кваліфікованим фахівцям доручили реалізацію ще одного важливого проекту: будівництво спортивного майданчика з штучним покриттям у ЗОШ № 2. Такий подарунок до Дня міста готують ковельчанам благодійний фонд "Патріоти Волині" спільно з міською владою.

Світлана ЛЯШУК

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus