USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцькій міській раді «саботаж»: комісія «зриває» питання по КП «Ласка»

29 Липня 2015 10:29
Депутатська група із законності та прав людини винесла на розгляд питання «Про ліквідацію КП «Ласка», втім, інша комісії з ЖКГ виступила, аби зняти питання з розгляду.

Про це йшлося під час 76-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 29-го липня.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що КП «Ласка» пропонують віддати волонтерам, мовляв, мільйони гривень витрачають з міського бюджету Луцька на комунальне підприємство «Ласка», а собак у місті не меншає. Так, постійна комісія міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту винесла на сесійний розгляд Проект рішення «Про ліквідацію КП «Ласка».

Втім, під час сесійного засідання виступив голова постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження Василь Гриб. Він попросив зняти питання колег.

«Від комісії ЖКГ є пропозиція, аби питання по КП «Ласці» зняти. Ми також пропонуємо організувати 4-го серпня розширене виїзне засідання на підприємство», - озвучив пропозицію депутат.

Це обурило голову депутатської групи «Новий Луцьк» Андрія Осіпова, мовляв, навіщо стояти на перепоні ініціативи колег, краще його розглянути на сесії і кожен зможе сказати свою думку та прийняти рішення.

«Дякую за ваші думки. Втім, це - безпрецедентний випадок, коли одна комісія винесла питання, а інша хоче зняти його. Це неповага до вас, першою чергою, чергу і до комісії з прав людини. Тому краще обговорити усі проблемні питання тут, де кожен зможе сказати свою думку. Навіть зваживши на те, що, аби проголосувати за питання потрібно 26 голосів, а щоб зняти його - лише 16 голосів. Не маніпулюйте. Давайте тут поговоримо і кожен прийме своє рішення», - звернувся Осіпов.

Депутати дорікнули й Богдану Шибі, мовляв, він сам голосував за створення КП «Ласки», а зараз виступає за його закриття.

«Так, я голосував і дорікнув тоді депутатам, аби вони підтримали ідею за створення КП «Ласки», бо вони перший раз питання «завалили», і прийняли лише з другого. Але я наголошу, що тоді, коли ми створювали підприємство, то думали, що воно буде займатися відловом тварин, а не стане фірмою, яка освоюватиме великі бюджетні кошти на будівництво непотрібних об’єктів», - пояснив свою позицію обранець громади.

Втім, колеги не прислухалися до депутатів із комісії з прав людини та законності, та проголосували за те, аби зняти питання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
ас Показати IP 29 Липня 2015 10:37
заключіть договір з корейцями і небуде проблем
dc до ас Показати IP 29 Липня 2015 19:09
відкрити в луцьку ресторан корейської кухні, а з прибутків обнести шибу і осіпова парканом, можна електрифікованим, головне аби прозорим
Хлоп Показати IP 29 Липня 2015 10:38
Пєчалька(( чим далі буде займатися комісія з прав тварини? Є пропозиція перевірити дератизацію комунальних приміщень...
Луцьк Показати IP 29 Липня 2015 10:47
Я так радів що ці два пірщики замовкли а це видно ходили за інструкціями до Палиці..
песик Показати IP 29 Липня 2015 11:29
а ніхто і не сумнівався що пані Дана "пиляє" бюджетні кошти не сама,корупція скрізь.
котик до песик Показати IP 29 Липня 2015 14:05
а ніхто і не сумнівається шо в відсосової-сцибульської при одній думці про ті кошти слина і все решта тече. але бодатій корові бог рогів не дає)))
бандеровець Показати IP 29 Липня 2015 12:00
а що ще волонтери кому винні? Навіщо витрачати державні кошти - нехай волонтери ходять по гривні збирають на притулок і депутатам на нові планшети можна зобовязати щоб разом збирали....
Анонім Показати IP 29 Липня 2015 12:44
Всі питання в місті вирішені, нешановні депутати?! Залишилась тільки *Ласка*?! Ще там хочетьсі дерибанити
волонтер до Анонім Показати IP 29 Липня 2015 14:41
уважнішим треба бути. там по 400 кілогривень на паркан виділяють. деякі волонтери коли це почули, від збудження аж-но в штанці впісялися
Раїса Показати IP 29 Липня 2015 13:25
Обов"язково потрібно це питання вирішити тому що,тварини вмирають з голоду, а хтось за рахунок них набиває собі кишеню. Новарчук терміново звільнити із займаної посади.
серафима до Раїса Показати IP 29 Липня 2015 14:43
не просто терміново, а сьогодні. і натомість запросити знаного київського фахівця з безпритульних собак антона ведулу.
лучанка Показати IP 29 Липня 2015 13:39
Волонтери вважаються з такою величезною кількістю собак яких викидають люди бо вони ж не прилітають до нас з космосу і несамозароджуються віддати волонтери це значить розвалити все де ж ті бідні люди мають набрати стільки грошей адже у нас армія інваліди воїни Ато їх сім'ї онкохворі......словом майже всі соціальні програми на волонтерах і туди ж ще і собак а що ж держава?
криворожанка до лучанка Показати IP 29 Липня 2015 14:39
ніяка кількість не страшна волонтеру цибульській, ви ж подивіться, інтернети переповнені історіями успіху тисяч песиків, яких вона прилаштувала. деякі песики оно в коментах відписуються. а тут засада, не виходить якихось там 40 депутатів приболтати. та пошкодуйте тітоньку, віддайте їй той притулок, а то її скоро інсульт розіб’є від заздрості шо повз неї сунуть такі гроші і хоч би копійка відломилася. от візьме, розсердиться і ПОДАСТЬ НА ВАС ФСУТ. побачу, якої ви тоді заспіваєте))))))
кінь єрємєєва Показати IP 29 Липня 2015 14:11
а давайте шибу і осіпова обнесемо парканом

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus