USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Депутати міськради привітали повернення Савченко в Україну

25 Травня 2016 14:51
Аплодисментами та словами привітаннями депутати міськради зустріли новину про повернення незаконно ув’язненої Надії Савченко з Росії в Україну.

Про це йшлося під час чергової сесії Луцької міської ради сьогодні, 25 травня.

Після перерви в сесійному засіданні до присутніх звернувся міський голова Микола Романюк та заявив, що президентський борт, яким летить Савченко додому, вже в Україні. Присутні депутати оплесками привітали цю новину, дехто не приховував подиву – чимало депутатів під час сесійного засідання та на перерві не читали новини, тому не знали про повернення української героїні.

БЮТівець Андрій Козюра зауважив, що Надія не просто повернулась, а й буде виконувати свої повноваження народного депутата. Адже на парламентських виборах 2014 року Надія Савченко йшла першим номером в списках Блоку Юлії Тимошенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
волинянам Показати IP 25 Травня 2016 15:05
щиро вітаю НАДІЮ!!!!!!! слідуючі кроки презилента : кожному іх своєї сімї покласти в швейцарський банк по 50 млн євро, продати рошен, відкрити кримінальні справи проти бойка та його компанії, замінити 50 проц голів ОДА, ТА РДА (вони просто не маають права працювати на президетна ) звільнити НАСІРОВА, ГОНТАРЄВУ, далі буде....... інікше звільнення дійсно ГЕРОЯ НАДІЇ просто черговий піар організований головою адміністрації, якого до речі також потрібно звільнити, потрібно продати 5 канал...далі буде...
дописувачам до волинянам Показати IP 25 Травня 2016 16:23
Та ні. Слідуючі кроки президента це визволення інших заручників мордора, яких є доволі багато і про яких несправедливо, іноді соромязливо згадують ЗМІ. Це звичайно дуже добре, що Савченко на волі, але не нею єдиною як то кажуть. Інакше це дійсно буде піар, розміри якого, м`яко кажучи, приголомшать (пізніше правда).
лучанам Показати IP 25 Травня 2016 15:14
закінчити розпочату люстрацію, на волині люстровано 5 проц, усі бувші лизуни януковича займають високі посади, хто заступник в гунчика??????????
Ух Показати IP 25 Травня 2016 15:14
чимало депутатів під час сесійного засідання та на перерві не читали новини, тому не знали - зате де і який хабар можна отримати добре знають
реалії УКРАЇНИ Показати IP 25 Травня 2016 16:21
Горе і смуток простим родинам і в Україні і Росії... Ні один олігарх, горе-політик і горе-Президент як в Росії так і в Україні не зазнав болю фізичного і душевного.... горя втрати рідних людей ...
ВОВК Показати IP 25 Травня 2016 16:58
випустити всіх зеків на свободу роздати всім зброю( рогатки) легалізувати самогон. Ото заживем.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus