USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцькій міськраді утворили нову фракцію

23 Грудня 2015 10:43
Оголошення про утворення фракції політичної сили «Солідарність» зачитав міський голова.

Про це йшлося під час другої сесії Луцької міської ради 23 грудня.

Як повідомив Луцький міський голова Микола Романюк, на підставі особистих заяв депутатів у міськраді була утворена фракція політичної сили «Солідарність» до якої увійшли 7 депутатів: Євгеній Ткачук, Петро Нестерук, Наталія Бунда, Артем Запотоцький, Андрій Покровський, Олександр Козлюк та Андрій Авраменко. Головою фракції обраний Євгеній Ткачук.

Нагадаємо, під час попередньої сесії оголосили про утворення фракції УКРОП, в яку увійшли 15 депутатів, а також фракції ВО «Свобода» у кількості п’яти осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Думаючий Показати IP 23 Грудня 2015 10:52
З весни треба буде вже починати гнати і лисого Ткачука і шоколадного Президента і Кулювлоба бо скоро знищать націю, ім народ до дупи.Красти......красти це ціль іхнього керівництва і жити по Новому.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus