USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку – нові сквери і більший парк

27 Квітня 2016 20:05
Декілька зелених зон у місті отримали статуси скверів. А парк на розі вулиць Конякіна-Гордіюк розширили.

Відповідне рішення прийняли депутати Луцької міської ради під час 7 сесії сьогодні, 27 квітня.

Так, статус скверу надали зеленій зоні на вулиці Винниченка (поблизу ТЦ «Буратіно») площею 0,065 гектара.

Також дві зелені зони на вулиці Рівненській – поблизу заводу «Луцькпластмас» площею 2,5 гектара (колишня захисна смуга підприємств) можуть бути визначені як сквери.

У контексті реконструкції центральної пішохідної вулиці міста – вулиці Лесі Українки передбачається, що статус скверу отримає невелика зелена зона, де розташований пам’ятник луцькому інтелігенту (поету Костю Шишку) площею 0,02 гектара.

Крім того, під час минулої сесії міськради визначили як сквер земельну ділянку, розташовану поблизу парку на розі вулиць Конякіна та Гордіюк. Міський голова підписав доручення про включення цього скверу до меж парку. Тож депутати сьогодні підтримали відповідний проект рішення і включили до меж парку сквер. Відтепер загальна площа парку становитиме 8,1 гектара.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus