USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку підтоплює 9-поверхівку

18 Серпня 2015 13:05
Мешканці будинку за адресою проспект Молоді, 3А бідкаються, що будинок підтоплює, а майстри, які приходять із ЖКП, вже двічі розбивали стіну й нічого не зробили.

Про це йшлося під час прийому громадян у заступника Луцького міського голови Лариси Соколовської сьогодні, 18 серпня, в Центрі надання адміністративних послуг у Луцьку.

Проблемна ситуація стосується дев’ятиповерхівки. Мешканці, які прийшли на прийом говорять, що до них заходили майстри з ЖКП та повідомили, що в будинку проблеми із водопроводом. Йшлося про те, що труби обросли іржею на стільки, що у півтора рази зменшився об’єм труби. Після цього жеківці взялися за ремонт, а як розвалили частину стіни, виявилося, що проблема із каналізаційним стоком та припинили ремонт.

Через підтоплення, кажуть лучани, на будинку виникли тріщини, і що найгірше, вони вже з’явилися не на швах, а на самих блоках.

Аби проблему вирішити комплексно, повідомила Соколовська, будинок мають обстежити найближчим часом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Просто мама Показати IP 18 Серпня 2015 13:12
Дожилися. Відколи нам вже доведеться без міської допомоги ремонтувати будинки в яких живемо?
РОМА Показати IP 18 Серпня 2015 13:33
СКОРО БУДЕМО ВСЕ САМІ РОБИТИ. КОМУ В ЖИТТІ НЕ ВЕЗЕ ХАЙ ІДЕ В ОСББ. ОТО ЗАЖИВЕМ!!!!!!!!
ОСББ Показати IP 18 Серпня 2015 17:05
З такими як Рома ми дійсно заживем. Тільки обєднання громадян вирішить проблеми житлового сектору. Логіка дуже проста-обєднались,акумулювали власні кошти на рахунку і використовуйте на власний розсуд. До чого тут влада та жеки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus