USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку забудовнику дали земель більше, ніж треба

26 Листопада 2014 14:50
Забудовник «ЄВРОБУД» ЛТД просив у депутатів Луцької міськради надати йому в суборенду земельну ділянку на вулиці Липинського, 7. Там планують звести три житлових будинки.

Про це йшлося під час чергової 66-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 26-го листопада.

На розгляд депутатів винесли проект рішення «Про надання згоди управлінню капітального будівництва Луцької міської ради на передачу в суборенду товариству з обмеженою відповідальністю виробничо-комерційній фірмі «ЄВРОБУД» ЛТД орендованої земельної ділянки для будівництва та обслуговування багатоквартирних жилих будинків з вбудовано-прибудованими приміщеннями на вулиці Липинського, 7».

Територія, яку просить забудовник - 0,4668 гектара.

«Прошу вас, уважно глянути на план-схему. Ці землі ми надаємо не на окраїні міста, а в центрі. Я пропоную, зважаючи на масштаби земельної ділянки, дати лише землю під саму забудову, а це 1/3 чи 1/4 від усієї площі, яку просить забудовник», - наголосив член депутатської групи «Новий Луцьк» Ігор Поліщук.

Втім, його ініціативу не підтримали депутати й проголосували за перший варіант проект - 38 голосів «за».

Як повідомляв раніше начальник управління капітального будівництва міськради Леонід Карабан, коли це рішення приймуть, то один будинок на 136 квартир введуть у експлуатацію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus