USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку змінили схему дорожнього руху

28 Липня 2016 14:57
У обласному центрі Волині відбулись зміни схеми організації дорожньо-транспортного руху.

Про це повідомила начальника відділу звернень громадян департаменту «Центр надання адміністративних послуг у Луцьку» Тетяна Книш.

Відтак, з її слів, змінили схему організації дорожнього руху на вулиці Червоного Хреста, зокрема, дозволили рух легкових автомобілів з вулиці Ковельської на вулицю Червоного Хреста. На останній вулиці встановили дорожні знаки та «Пішохідний перехід». Розробили нову схему організації дорожнього руху й на вулиці Кривий Вал.

Окрім цього, забезпечили видимість дорожніх знаків на перехресті вулиць Глушець та Авторемонтної. Так, на перехресті вулиць Глушець та Паркова демонтували самовільно встановлені дорожні знаки та таблички на вулиці Авторемонтній біля лазні.

Демонтували дорожні знаки «Місце парковки» з табличкою «Спосіб поставлення транспортного засобу на стоянку» на проспекті Президента Грушевського.

Також демонтували дорожній знак «В’їзд заборонено» на в’їзді на прибудинкову територію з вулиці Винниченка.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЯКІ ЗНАКИ ВСТАНОВИЛИ ТА ДЕМОНТУВАЛИ ЦЬОГОРІЧ У ЛУЦЬКУ. АДРЕСИ

Натомість, встановили дорожні знаки «Проїзд без зупинки заборонено» на перехресті вулиць Казакова та В’ячеслава Хурсенка (колишня Московська). Три нові дорожні знаки встановили й на проспекті Відродження – «Пункт зупинки тролейбуса» та «Пункт зупинки автобуса».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лучани Показати IP 28 Липня 2016 15:12
На Красному поставили "знак Філюка", щоб голова суду зручно заїзджав . На Винниченка також потрібно змінити, щоб прокурори спокійно заїзджали.
Корінний лучанин до лучани Показати IP 28 Липня 2016 23:06
Поставили, і правильно зробили. А вам невдахам завжди щось заважає. Дураки ви - дураки.
оля Показати IP 29 Липня 2016 12:52
Дякую за знак на вул. Червоного Хреста. Так зручніше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus