USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кошти для депутата-погорільця збирають у Волиньраді

21 Листопада 2014 11:44
Допомогти колезі, з яким трапилося лихо, закликали депутатів облради.

Про це йшлося під час 31 сесії обласної ради 21 листопада.

Голова облради Валентин Вітер повідомив, що у одного з депутатів, Валентина Вірковського, трапилася біда – згорів власний будинок.

Нагадаємо, на момент виникнення пожежі в домі знаходилася дружина Валентина Вірковського. На щастя, вона вибралася із будинку неушкодженою. Загоряння виникло на першому поверсі і швидко перекинулася на другий.

Валентин Вітер попросив депутатів перерахувати кошти, що залишилися у їхніх депутатських фондах (від 300 до 1000 гривень), на користь колеги. Ці гроші потрібні для відбудови знищеного будинку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 21 Листопада 2014 12:01
О-о-о! Ці "клієнти" можуть допомогти... Всі мають гроші.
Анонім Показати IP 21 Листопада 2014 13:16
Що віла згоріла? Видно когось дістав.мав за що побудувати ворюга,має за що поремонтувати.Може ми бідному скинемося.Позор. Ше їм давати гроші-це вже свише нахальства. Мало вкрав і крадеш.У тебе народний обранцю, слуга нароуду, злодюга тобі скинутися.Позор. Люди не мають за що кусень хбіла купити,ліки, а йому вілу відбудувати іди звідки прийшов, позор
До анонім до Анонім Показати IP 23 Листопада 2014 23:07
Не знаєш, козел, то не кажи!!! У людини біда, а вам би позловтішатися! Нелюди! А гроші ті ніхто не візьме, можете не сумніватися! Надіюся, що вам в такій ситуаціі допоможуть, а не будуть такими сволочами!!!
гун Показати IP 21 Листопада 2014 13:33
Допомогти людині звичайно потрібно, але ці фонди (і так сумнівні) призначені для допомог малозабезпеченим. Цей депутат однозначно, навіть після пожежі, багатший за багатьох волинян. Допомагайте з власних кишень а не з бюджету.!!!!
До аноніма, депутаті Показати IP 21 Листопада 2014 13:52
Щановні журналісти! Як правило, ваша депутатська етика при аналогічних випадках не дозволяє називати прізвище, а ви тут ЖИРНИМ шрифтом!!!!!!!!!Таке враження,що насолоджуєтесь подією.Щодо депутатів - то або мали своїми скинутись або не допомагати взагалі.А щодо всіх інших "озабочених"- не хвилюйтесь, от підказує мені інтуіція,що не буде він ті гроші брати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus