USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Відомий переможець виборів у новій громаді на Волині

29 Серпня 2016 12:25
На виборах голови Люблинецької об’єднаної громади, що відбулися на Ковельщині 28 червня, перемогла кандидат від ВО «Свободи».

Про це повідомив у Фейсбуці керівник волинського осередку партії депутат обласної ради Анатолій Вітів.

З перевагою у 169 голосів перемогла висуванка «Свободи» Наталія Сіховська. Це понад 54% голосів виборців. Її перевага була би ще більш відчутною, якби не десятки бюлетенів з позначкою навпроти її прізвища, які були зараховані як зіпсовані», - написав Анатолій Вітів.

Нагадаємо, перші вибори місцевих голів та депутатів 28 серпня відбулися у семи об'єднаних громадах: на Волині - у Люблинецькій селищній об’єднаній громаді, у Вінницькій області - у Іллінецькій міській та Вапнярській селищній об’єднаних громадах, у Запорізькій області - у Долинській сільській об’єднаній громаді, на Рівненщині - у Мирогощанській, Локницькій та Козинській сільських об’єднаних громадах.

ЧИТАТИ ЩЕ: УКРОПІВЦІ ПРОЙШЛИ В РАДУ ЛЮБЛИНЕЦЬКОЇ ОБ’ЄДНАНОЇ ГРОМАДИ

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Марина Показати IP 29 Серпня 2016 15:38
нарешті нормальну людину обрали,а то все куплялись за копійки.Там де "Свобода"там порядок аби тільки не ставили палки в колеса,як зазвичай роблять доброзичливці.Вперед,молодець.
Ехехе до Марина Показати IP 29 Серпня 2016 17:30
І де ж та свобода і той порядок?? Дуже хотілося б знати географічне розташування "Там". Бо якщо "там" це колишнє міністерство оборони на чолі з свободівцем Тенюхом - то Крим взяли голими руками, чи може "там" це в постмайданній генпрокуратурі на чолі з Махніцьким??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus