USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волонтерів-«мисливців» з Волині пропонують мобілізувати

23 Лютого 2015 09:37
Демонструвати свої вміння в Дебальцевому порадив Гунчик дебоширам-«волонтерам».

Про це він заявив під час оперативної наради сьогодні, 23 лютого.

Днями на фермерських полях у Горохівському районі молодики на автомобілях «ПТН ПНХ» влаштували гонки. У багажниках джипів знайшли зброю та тепловізори. Ймовірно, що цю техніку придбали як волонтерську допомогу бійцям АТО. А молодики з Володимира-Волинського вирішили постріляти зайців, використовуючи ці засоби.

«Деякі люди задовольняють власні амбіції. Викидаючи адреналін, прикриваючись допомогою бійцям, використовують волонтерську діяльність. Хочу офіційно звернутися до правоохоронних органів, СБУ, прокуратури провести розслідування випадку, коли група молодих людей, під прикриттям так званої волонтерської допомоги на автомобілях для армії влаштували безлад на фермерських полях», - пояснив голова ОДА Володимир Гунчик.

Він порадив тимчасово виконувачу обов’язків обласного військового комісара Роману Кулику звернути увагу на цих порушників.

«Хай свою силу і вправність демонструють в районі Маріуполя і Дебальцевого. Ми не можемо допустити, щоб техніка, яка має бути направлена в зону бойових дій, використовувалася волонтерством не за призначенням. Я звертаюся до правоохоронців не дати зам’яти цю справу. Нам такі «волонтери» не потрібні. Нам не потрібна така допомога. Соромно подивитися людям в очі», - зауважив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 58
123 Показати IP 23 Лютого 2015 09:54
про таких волонтерів слід детальніше розповісти, викласти їхні фото, фото батьків, які їх виховали, дати належну оцінку іхньої діяльності в ПС та СО.
321 до 123 Показати IP 23 Лютого 2015 12:34
цікаво хто виховав гепу і допу?
запитання до 123 Показати IP 23 Лютого 2015 13:52
А звідки і хто взяв що це самі волонтери були ?
ВАТСОН до 123 Показати IP 25 Лютого 2015 11:55
ОДИН З МАЖОРІВ-ДИ**ІВ НА ДЖИПІ- СИНОК БАРЩЕВСЬКОГО , ЯКИЙ МАЄ АПТЕКУ НА ЛУЦЬКІЙ У ВОЛОДИМИРІ , А ЙОГО ПАПІК -ДРУГ РУСЛАНЧИКА САГАНЮКА! ПИТАННЯ???
з княжого Показати IP 23 Лютого 2015 10:12
А що таке ПС і ПО? Давай прізвища! Чи там Гунчика рідня? Чи Саганюка якщо з Володимира?
Волонтер Показати IP 23 Лютого 2015 10:19
Вони такі волонтери, як я іспанський льотчик.... Чому відсутня конкретика??? Губернатор, назвіть прізвища, де фото, що за люди?
Не волонтер до Волонтер Показати IP 23 Лютого 2015 10:30
Це може бути спланованою акцією проти волонтерів, з якими у нашого начальства - все нема контакту. Бо ні прізвищ, тільки здогадки.
А до Не волонтер Показати IP 23 Лютого 2015 11:11
А це не "спланована акція", а дії, які підпадають під конкретні статті КПК України. Чого з ними граються? Бо видно якісь крутелики. Бред "Хочу офіційно звернутися до правоохоронних органів, СБУ, прокуратури провести розслідування випадку". По цьому факту міліція повинна була зареєструвати та порушити кримінальну справу тільки за зброю, не кажучи про інші правопорушення. Спустять на тормозах, а потім фермеру тихенько хату спалять, щоб не був розумним. Треба було в лісі їхніми ж методами з їхньої ж зброї.
район до Не волонтер Показати IP 23 Лютого 2015 13:50
Так воно є.Бо волонтери справу роблять, а те бидло кабінетне тільки здатне чужі гроші рахувати і поливати помиями всіх неугодних владі !
1111 до Не волонтер Показати IP 24 Лютого 2015 11:34
бо тепловізори знайшли в машині і не тільки.... чи може "простий смертний" полювати на зайців і мати при собі тепловізора (ціна якого 80 000 грн.), а наші хлопці на передовій вночі "сліпі" . Це не волонтери, а паскуди, які наживаються на останніх коштах людей, бо ж воно його не засвої кошти купило... ЧОМУ НЕ НАЗИВАЄТЕ ПРІЗВИЩА????? ЧИ БОЄТЕСЯ?
Горохівчанка Показати IP 23 Лютого 2015 11:51
Не спалять
З княжого Показати IP 23 Лютого 2015 12:28
Таке міг вчудити тільки Льошка Панасюк і Наташка Боярина.
виборець до З княжого Показати IP 23 Лютого 2015 13:45
Не треба займатись обсиранням людини , яка не тусується з теперішнім володимирським режимом. Ці джипи в суботу півдня по Володимирі, вимазані в болото їздили, то що вони не кинулись в око правоохоронцям, які з кабінетів не вилазять!
житель до З княжого Показати IP 23 Лютого 2015 13:48
Це під чиє замовлення гадості різні тут розповсюджуєш? Вже команда з другого поверху поступила, лизнув? .Запитай краще свого патрона як його "рокери" безнаказано містом їздять, і лягаві ще їм честь віддають !
солдат Показати IP 23 Лютого 2015 12:57
О це вже цікаво! Хлопці скидалися на машини не для того , щоб п'яне рило тут гасало! Чому вони досі не ато? Чому Зінкевич їх покриває а сам тишком -нишком хату достроює! За які кошти?
Кадровий підполковни до солдат Показати IP 23 Лютого 2015 13:55
Щеня ти кабінетне. Не соромно солдатом підписуватись? Ви б притихли там в міськраді, бо військові за Зінкевича і його команду вас з танків роз***ть. Машини, придбані Зінкевичем, у гаражах і чекають відправки разом з нашими хлопцями.
думка до солдат Показати IP 23 Лютого 2015 13:56
Ти від папи, чи від гапона?
факт до солдат Показати IP 23 Лютого 2015 13:58
З тебе солдат, як з гапона батюшка.Викидні провладні не відробляйте не поможе!
знаючий до солдат Показати IP 23 Лютого 2015 14:30
Якщо, Ви, шановний пане солдате, так прицільно стежите за життям пана Зінкевича, то викиньте фото з його недобудованим будинком, адже людям цікаво! Де факти? Чи Ви тільки об**рати мастак? А гасали взагалі хлопці не з команди Зінкевича, якщо маєте перевірені факти та докази викидайте!
знаючий Показати IP 23 Лютого 2015 14:16
тепер картина вимальовується, все і дурню зрозуміло копають під Зінкевича, бо неугодний нашій владі - бояться, що напише чи освітить в засобах інформації, те, що їм не дуже подобається! Це все замовлено, або сплановано навмисно, бо прізвищ не вказано, якби це був хтось з команди Зінкевича, то вже б давно їх потопили. Слава Україні! Слава нашим волонтерам!
цивільний до знаючий Показати IP 23 Лютого 2015 14:40
тепер ТОЧНО картина вимальовується - як тільки Зінкевича зачепили, то зразу відро помиїв вилилося, вже й забули, про Що починали писати) цитую: Це все замовлено, або сплановано навмисно - получається так, що хтось заплановано взяв джипи, зброю і давай гасати по полях) ви вже хоч не заговарюйтеся) хто їх взяв? вірніше, хто їм це все дав?)))
знаючий до цивільний Показати IP 23 Лютого 2015 14:51
Це Ви пане, вже замовляєтесь, Хто дав , хто взяв запитайте у Гинчука, адже в статті чітко написано :"Демонструвати свої вміння в Дебальцевому порадив Гунчик дебоширам-«волонтерам» значить він знає хто це! Якщо радить. Чи Ви не розумієте прочитайте статтю уважно і все зрозумієте!
волонтер Показати IP 23 Лютого 2015 14:25
Точно під Костю копають! Він з хлопцями хотів випробувати обладнання і зброю для солдатів! А ви розвели тут г**но! Людина переживає ночей не спить! В Німечину і польщу мотаються аби ми вільно жили! Ех! Українці!
хахаха до волонтер Показати IP 23 Лютого 2015 14:42
Зінкевич не надякується вам за цей комент, бо ви тут прямо на нього і вказали!!!
не зрозумів до хахаха Показати IP 23 Лютого 2015 14:47
випробувати обладнання і зброю ??? в такий час??? коли пальне дорогуще??? чи може ті джипи на воді їздять, а заправилися тільки водії горючим? Але чим зайці провинилися? Вони ж не сепари і не москалі, ги-ги
сестра солдата до Зі Показати IP 23 Лютого 2015 14:32
Звертаюся конкретно до вас, волонтере Костянтин Зінкевич. Або спростуйте, або підтвердіть цю інформацію, бо вона ні в які рамки здорового глузду не лізе і в голові не вкладується. Точно знаємо, що такий ганебний факт справді мав місце, що на штрафмайданчику стоять вищезгадані джипи, що зброя і тепловізор вилучені у так званих "волонтерів", навіть язик не повертається їх так назвати, бо зганьбили саме поняття волонтерства, і конкретно - всіх ВОЛИНСЬКИХ волонтерів, бо ця лиха слава вже розійшлася по всій Україні і навіть за її межами, тепер кісільови будуть мати, що мусолити, а вата - чим возмущатися, це ж всі соц. мережі вже гудуть, як вулики. Яке стидобище! Моя сусідка баба Валя останню копійчину віддала, щоб нашим хлопцям допомогти, а та сволота зі зброї, купленої за ті по крупинці зібрані копійчини, по зайцях стріляла і в тепловізор зайців вистежувала. Зрозуміло, що бидлота святкувала заборонене президентом свято 23 лютого, але ж треба якусь мірку мати! Таких " волонтерів" треба зразу ж на передову, туди де найгарячіше і з тою зброєю без патронів, які ті безсовісні морди заради пя'ного задоволення з димом пустили. Тож озвучте будь-ласка прізвища тих, хто зганьбив нашу славну Волинь на весь світ!
громадянка до сестра солдата до Зі Показати IP 23 Лютого 2015 14:45
Шановна ,сестре солдата, де в цій статті згадується взагалі Зінкевич і чому пішли на нього нападки? Запитайте імена винуватців у Гинчука він усе Вам пояснить! Він в курсі всього зверніться у відділок міліції винних там теж знають вони повинні прозвітувати про хуліганство, адже вони займаються такими справами. Зінкевич не міліція.
громадянин до громадянка Показати IP 23 Лютого 2015 14:51
а хто такий Гинчук? да, Зінкевич не згадується в статі, але все гівно на нього вилилося. Хай би поставив крапку в цій мутній історії, йому ж люди довіряють. Чи довіряли?
до до громадянин Показати IP 23 Лютого 2015 14:56
Ви, що збожеволіли прочитайте статтю і знатимете хто такий Гинчук! Це той х-то дав пораду з початку статті : Демонструвати свої вміння в Дебальцевому порадив Гунчик дебоширам-«волонтерам» значить він знає хто це? І не мийте кісточки одним і тим же питанням!
хохол Показати IP 23 Лютого 2015 14:35
А чого раніше не випробовували чм може небуло потреби.
Олег Показати IP 23 Лютого 2015 14:48
Де прізвища пійманих? Чув що мороз шукав пацанів поїхати зайця постріляти.
Петро Показати IP 23 Лютого 2015 14:54
Пятно на волонтерів, шкода, бо хорошу справу роблять. Якщо вони ні при чому в цій історії, то хай би спростували і пояснили, як джипи, зброя і тепловізори попали у руки сторонніх, це ж не кусок хліба чи мила, вони б мали якось охоронятися
киця до Петро Показати IP 23 Лютого 2015 14:59
Пане, Петро, спростовувати можливо тільки встановлені факти, а не ля,ля в інтернеті! Надайте докази, що це Зінкевич і його команда, тоді можливо він і спростує!
нявчик до киця Показати IP 23 Лютого 2015 15:12
Ну то хай просто скаже, що він і його команда тут ні до чого. Скіко ж тих дєлов?
танці з бубном Показати IP 23 Лютого 2015 15:03
коментар було видалено
паламар Показати IP 23 Лютого 2015 15:04
почали за здравіє, а скінчили за упокій! яка різниця хто повідомив про гонки джипами, якщо факт реально мав місце??? а от відчитатися має той, хто до цього має безпосереднє відношення. Чи може хай та бабка, що останню копійку дала розкаже нам, чого на джипах п'яна наволоч каталася?
Андрій з княжого до Показати IP 23 Лютого 2015 15:08
Я Льошку знаю з дитинства він якомусь підару то морду з охотою начистить, а в житті він курці голову не відрубав, на фірмі всіх приблудних собак підгодовує. І на охоту не їздить.
Волонтер Показати IP 23 Лютого 2015 16:05
ДО ВАШОГО ВІДОМА ВСІМ! У ЗІНКЕВИЧА НІКОЛИ НЕ БУЛО З ТАКИМИ НАПИСАМИ МАШИН! і не треба бруду лити на невинну людину! Міліція вже знає чиї вони і хто на них був! А гунчику треба писати факти, а не підозри на когось!
пукач до Волонтер Показати IP 23 Лютого 2015 16:16
то чиї вони? поділіться, всезнаючий волонтере. Чи себе вигороджуєте? і бруду щось я не бачу, де бруд? просять два слова сказати: я тут ні до чого, тобто Зінкевич ні до чого
Молодець Показати IP 23 Лютого 2015 16:42
Губернатор це вдало зробив - накинув ненароком ганьбу і на волонтерів, і на Володимир. Всі коменти тільки про них. Рятувати армію він сам тепер буде? А до того волонтери з активістами заважали? От всі, хто тепер їх ганить, можуть сміливо звертатись до нього. Броніки, форма, доставка тіл - все буде видаватись в ОДА в його кабінеті. Ще й заправить, як досі волонтерів заправляв.
підполковник Показати IP 23 Лютого 2015 16:43
чому Волинські новини так швидко опублікували цю статтю з ніби "волонтерами", а імена справжніх під***сів не публікує? Вже відомі. Як не напишуть Волинські новини та інші видання, які розповсюдали зранку цей матеріал, то будуть заяви
Анонім до підполковник Показати IP 23 Лютого 2015 19:32
Ну хай пишуть
Вася Показати IP 23 Лютого 2015 16:46
Одного знаю. Псевдоволонтер то екс директор музею у Володимирі на прізвище Приступа.
юрик до Вася Показати IP 23 Лютого 2015 19:33
Аааааа ! Швагро Матусевича ? Схоже.
Конкретні факти Показати IP 23 Лютого 2015 17:19
В Горохові у міськ відділі стоїть два джипи волонтерів.Вилучений тепловізер,автоматична зброя.При тому був присутній правий сектор,освідчено п"ятеро чоловіків.Покази дали біля десятка світків і цей факт не можливо спростувати!!!!!!Але було п"ять джипів і дуже велика кількість людей, про яких зараз можна тільки здогадуватись.у Вол.-Волинську є більше двадцяти волонтерів, які можуть бути причетними до цієї події. Заправляє ними Костянтин Зінкевич.Хай надасть інформацію, про тих волонтерів, які працюють з ним.А люди вже розберуться хто прав , а хто ні. Є ж номера машин ( на поляках), це не важко визначити ПІБ власників.Спростуйте цю інформацію пане Зінкевич, бо це на пряму з вами зв"язано!!!
волонтер до Конкретні факти Показати IP 23 Лютого 2015 17:27
Справді? На пряму? Ти смішний. Хо хо. Вибачте. Тепер по суті. Твої "конкретні факти" і "докази причетності Зінкевича" розвіються після сюжету ТСН на 1+1, який ви подивитесь, юначе, сьогодні о 19:30. Нехай щастить.
правильно Показати IP 23 Лютого 2015 17:23
правильно, хай Зінкевич дасть список волонтерів, з якими працює, чого боятися, якщо не винні?
МВС Володимир Показати IP 23 Лютого 2015 17:38
Волонтери Зінкевича взнали про цей факт з Фейсбук. Щось пояснювати сенсу нема, бо волонтери до цього ніякого відношення не мають!!! Волонтери не мвс щоб розслідувати справи різних покидьків. Джипи взагалі не волонтерські, а були пригнані (як допомога для АТО) працівниками ДАІ під свої власні потреби. Винні повинні бути покарані (в тому числі і голова ОДА, за наклеп). Справу вже заминають всіма можливими способами. Зінкевич написав у ФБ що прокоментує ситуацію після виходу сюжету про це на 1+1 о 19-30. Дивитись всім!!!
ГО Активіст Показати IP 23 Лютого 2015 17:43
Список волонтерів великий, але координаційна рада виглядає так: 1 Костянтин Зінкевич 2 Панасюк Олексій 3 Шлейн Павло 4 Тарас Ярмолюк 5 Олег Шепелик 6 Семенюк Сергій 7 Алексеєв Петро 8 Борисевич Вадим 9 Антощак Ігор 10 Олександр Токарєв
Ольга до ГО Активіст Показати IP 23 Лютого 2015 21:28
По-перше справжні волонтери написали б правильно свої прізвища, а так комусь хотілось форсанути, але не вдалось!
Наталія Показати IP 23 Лютого 2015 19:21
Прочитайте прізвища цих бандитів. Правда там треба бути зареєсторованим щоб побачити. http://volodymyrforum.com.ua/viewtopic.php?p=4177#p4177
Іван Показати IP 23 Лютого 2015 19:30
Як для мене різниці немає чи були це волонтери чи ні, просто ці "люди" якщо їх так можна назвати повинні бути покарані бо вони не цінують того хліба який люди вирощують ні самих людей які трудиться на цій землі. Тимпаче в такий час коли потрібно сильно задуматися де взяти ті гроші щоб його підживити чи покропити і ще дати якісь продукти чи гроші на ато. Просто треба всім проконтролювати щоб їм це так просто з рук не зійшло. Якщо вміють полювати то можуть і воювати!!!
маша Показати IP 23 Лютого 2015 22:40
Це просто жах ,скільки потрібно випити ,щоб таке робити .як так можна по святому хлібі їздити ,аяк образили людину ,яка старалася сіяла ,а вложила свою душу ,яка зараз дуже болить бо хто вирощує хліб зрозуміє.це у людей ні стида ,ні совісті -це великий гріх.
lerik Показати IP 24 Лютого 2015 00:23
https://www.youtube.com/watch?v=FViedw87znw
з фейсбуку Показати IP 24 Лютого 2015 12:22
Konstantyn Zinkevych Про джипи, які ганяли у суботу по Волині… і взагалі. У суботу після 16.00 і до 20.00 відбувалось «беспрєдєльне» полювання та справжні перегони по бездоріжжю на території Іваничівського та Горохівського районів Волині. Приймало участь щонайменше 5 джипів, а також 2 буса. Якісь були без номерів, якісь мали «ліві», якісь військові номери, а деякі і справжні. І нічого надзвичайного у цьому нема. Принаймні, для цих хлопців, що «сайгачили». Вони так полюють на зайців не вперше. (До речі, гляньте відео- де можна купити мисливцеві АКСУ?) http://tsn.ua/…/na-volini-selyani-samotuzhki-zatrimali-grup… Використовували автоматичну зброю, гранати. І все би нічого… Але тут місцеві фермери, а це щонайменше 15 обійсть, взялися боронити свої поля і переслідувати цих мисливців. Дійшло до того, що деякі джипи втікали через село на швидкості 140-150 км/год. Люди навперейми кидали цеглою по вікнах (не влучили), наздоганяли єгері і т. д. Втікали так, що згубили автомат, за яким приїхали зранку. Загнали в результаті в ліс 2 джипи. Інші із дичиною та плямами крові втекли. Загнаних здали в міліцію з надією, що хтось із цим буде розбиратись. І, в принципі, усе би «порішали» (може, і «порішають»?), як завжди. Але тут мав необережність губернатор Волині, пан Володимир Гунчик назвати цих «гламурних парнєй» волонтерами. http://www.volynnews.com/…/volonteriv-myslyvtsiv-z-volyni-…/ Підхопили цю інфу різні мас-медіа. Особливо почали цю тему «смакувати» прорегіоналівські місцеві гієни. Тобто, облили волонтерів брудом. Пане губернаторе, з легкої руки ваших підлеглих я дізнався, що ми «отримали» від вас 30 т солярки, я «збудував» якусь хату і усі волонтери мають вже мільйони. А тут ще й ми, виявляється, бавимось у сафарі. Ми, волонтери Володимира-Волинського, ГО «Обєднання Активіст» коректно Вам повідомляємо, що нікого ані з нашої, ані із суміжних волонтерських груп там не було. Я розумію, що комусь би цього дуже хотілось. Але не було. У ці дні, поки гуляло лайно по Інтернеті, ми шукали 200-го, бійця «ДУКу», домовлялись про поставку цілого буса обладнання з Латвії для прифронтових госпіталів, домовились про загрузку великої фури з Німеччини функціональних ліжок для лікарень Волині, подали документи на чергових двох поранених на Кіпр, а передачі на фронт вже стали буденними… Із заявленого Вами бажання, пане губернаторе, провести розслідування вийшов «пшик». На відео ТСН видно, що все зводиться до звичайного хуліганства :)))))))))))) І Ви знаєте, чому. Бо полювали непрості хлопці і з непростих сімей. Але таки з Володимира. Нам відомо щонайменше одинадцять прізвищ «участников движения» і щонайменше один місцевий провідник. Усі хлопці або їхні батьки в «тємах»- прикордонна служба, міліція, митниця, торгівля контрафактом і нафтою, виконавча служба і т. п. Категорія тих, хто завжди «в шоколаді». Декого із цих людей ми якось просили допомогти армії, та отримували відповідь: «Мені до одного місця ваша війна!» Тому мені зрозуміло, який тиск і від кого чиниться на начальника райвідділу міліції м. Горохова та інших силовиків. Свідки подій готові говорити, але кому? На рівні Волині усе спуститься на гальмах. Передайте, хто може, для пана Авакова та пана Наливайченка, що цю справу таки треба розслідувати. І якнайшвидше, доки є докази у вигляді пошарпаних автівок, поламаних носів та цікавої зброї. А ми давайте їм допоможемо номерами автомобілів, прізвищами, подробицями. Я також прошу волонтерів України висловитись із цього приводу. Пане губернаторе, я чув, як генерал Пушняков, командувач Сухопутних військ, у присутності міністра оборони та працівників генштабу вибачився перед нами, волонтерами за те, що він ляпнув на Яворівському полігоні. Навіть два рази. Хоча Алексей Мочанов тоді навіть і подвійного вибачення не прийняв. Спробуйте і Ви, пане губернаторе. Може, волонтери приймуть… ФОТО для «гламурних парнєй». Це боєць батальйону «ОУН» в аеропорту Бориспіль. Він спить, бо ми всю ніч розмовляли по дорозі до Києва. На наступний день він поїхав на війну. Наш друг проспав чотири години, впродовж яких понад ним ходили люди із свіжою хорошою засмагою, спішили на лижі до Австрії. Можливо, хтось із них, кинувши погляд на воїна, про щось таки задумався… Задумайтесь і ви. Бо я точно знаю, що будуть робити ці хлопці, коли повернуться. А ми із друзями будемо робити все, щоб наші воїни повернулись додому. І з перемогою. Поделиться
Молодець Показати IP 24 Лютого 2015 13:10
Всі, хто обсирав Зінкевича і волонтерів, вже построїлись вибачатись?
Волинянин Показати IP 24 Лютого 2015 19:32
"Андрій Кандиба" сказав(ла): Очевидець Сьогодні 15:53 Юра Приступа, Тарас з виконавчої, Манько з Пятидень(штуцер), Борщевський менший , син Свєткі (сігаретниці)та ще до десятка чоловік. Все місто вже знає імена. Там і прикордонник і син прокурора і інша "еліта" На Всі машини які фігурують в справі ніякого відношення до волонтерства і волонтерів не мають. Всі тепловізори куплені Зінкевичем були передані військовим, про що свідчат акти передачі. А тепловізор є в кожного 5 го мисливця. Хай мвс розбирається хто пригнав, як і як там військові номера зявились. Мажори заминають справу...
Юрій Показати IP 24 Лютого 2015 22:59
Може пан Гунчик назве хоч одн ім'я тих "волонтерів". Бо без імен це схож на собачу брехню. Бодай би не прийшлось потім просити пробачення. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=915877898444403&set=a.668255486539980.1073741827.100000666039706&type=1&theater

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus