USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянка просить у депутатів видати книгу про Небесну сотню

23 Липня 2014 07:00
Авторка книги стверджує, що не може чекати роками на видання актуальної для українців книги.

Надія Корнійчук, яка написала книгу поезії «Небесна сотня», виступила під час другого пленарного засідання 27- ї сесії Волиньради 22 липня.

З її слів, у творі йдеться про 85 героїв, тому книга нині потрібна для шкіл, бібліотек, а також у зоні АТО на Сході. Жінка розповіла, що зверталася до облради, однак – безрезультатно, там її попросили звернутися у видавничу раду.

Видавнича рада, зі слів авторки, збереться лише у серпні-вересні. А вона, мовляв, не може так довго чекати, адже їй невдовзі виповниться 80 років.

Надія Корнійчук закликала усіх присутніх скинутися на видання книги, для чого потрібно 13 тисяч гривень. Пенсіонерка повідомила, що отримує лише 1100 гривень, тому не має змоги видати поетичну книгу за власні кошти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Оглядач Показати IP 23 Липня 2014 08:14
Хай спочатку Втер та Гузь вияснять, який дiагноз у авторки. Знаю достеменно, що вона знаходиться на облiку в Липинах. Дивно, що таку скандальну особу допустилив облраду. Хай би нормальнимписьменникам допомогли, а не самозваним.
Анонім Показати IP 23 Липня 2014 08:21
Може хтось розтлумачити термін - Небесна сотня? Чи просто тиражують сліпо?
Анонім Показати IP 23 Липня 2014 09:24
немає змоги видати,значить не видасть. не час зараз для цієї книги. подуріли вже зовсім.
Цікаво Показати IP 23 Липня 2014 12:21
цікаво. Тобто коменти усіляких україноненависників це добре, а коменти котрі зачіпають діючу владу це погано. То може ВН теж треба перевірити чи не належить це видання Губарєву, чи його поплічникам ?
бібліотекар Показати IP 23 Липня 2014 20:17
Поезія зараз не на часі.Це особливий стан автора.Хочете писати,пишіть,розішліть свої шедеври видавництвам,друкуйте в інтернеті,в газетах,якщо це справді щось особливе,то і гроші знайдуться.Ці місцеві автори так пресують видавничу раду,що деколи жах бере ,коли тримаєш в руках ці книги.Саме жахливо,що їх посто розсилають в бібліотеки і ніхто не має статистики,чи хоча б раз цю книгу читали.А Волинські автори,творами яких зачитується вся Україна,видаються у Харківських,Київських,Тернопільських видавництвах.Можливо наша видавнича рада буде виділяти кошти на основі анонімного конкурсу,а не просто дідові Ориську,бо Він старий дід і його спогади про село будуть комусь цікаві

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus