USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волиняни хочуть вивчити таємні частини Мінських угод

28 Липня 2016 23:20
Представники громадської ради хочуть ознайомитись з закритою частиною так званих Мінських угод, яка не публікувалась для широкого загалу.

Про це йшлося під час засідання громадської ради при Волинській ОДА.

Член громадської ради Мар’яна Сорочук поцікавилась, чи можна ресурсами ОДА ініціювати розкриття всіх частин Мінських угод. На що голова Волинської ОДА Володимир Гунчик порадив звернутись до Громадської ради при Міністерстві закордонних справ, адже це не є повноваженням голови ОДА.

«В мене їх і немає. Я знаю, що частина (угод, - ВН) закрита, частина – відкрита», - резюмував пан Гунчик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Корінний лучанин Показати IP 29 Липня 2016 09:40
Це як ПРОТОКОЛ РІБЕНТРОПА - МОЛОТОВА , який розсекретили через десятиліття! Нічого не змінилося у нашій владі! Владо, шила в мішку не сховаєш, бо надто ДИВНОЮ виглядає ця ВІЙНА, тобто АТО. БІЗНЕС РУЛИТЬ, цукерки РОШЕН продукують в РАСЄЇ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus