USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волиняни протестують проти заправки «ОККО»

26 Серпня 2016 08:00
Біля Нововолинської АЗС “ОККО” зібралися обурені мешканці, керівники заправки, представники міської влади та постійна комісія на чолі з депутатами міської ради. На зібранні обговорювалися питання проблемного сусідства жителів вулиці Чехова та заправки.

Про це повідомляє БУГ.

Люди, які мешкають поблизу заправки, роками жаліються на постійний шум, світло від автомобілів, яке потрапляє у вікна, голосну музику та відвідувачів заправки, які не культурно себе поводять. Мешканці будинків неодноразово зверталися зі скаргами до поліції, але допомоги там не отримували, також повідомляли про ситуацію на гарячу лінію “ОККО”, від якої також не було змістовної відповіді.

Основною причиною для незадоволення є виїзна частина з заправки, яка розташована по вулиці Чехова навпроти житлових будинків. Автомобілі пересуваються кожної ночі, великі вантажівки псують дорогу і, відповідно, заважають мешканцям. Відповідно рішення міської ради, власники АЗС “ОККО” встановили паркан для захисту помешкань від шуму та яскравого світла. Наразі громада вимагає змінити маршрут виїзду з заправки.

Цей проблемний виїзд уже блокували бетонними плитами в липні місяці минулого року, але регіональний директор, прибувши із міста Рівного, власними руками знову відкрив цей шлях, розгрузивши покладені плити.

Розглядалося питання правильного розташування АЗС “ОККО” (тобто дотримання будівельних норм). Відповідно до правил, середня заправка повинна бути віддаленою від житлового масиву на 50 метрів, розташування цієї автозаправної станції, яка є середньою, не задовольняє умови правил. Відповідно нормам, автомобілі великих розмірів пересуватися біля будинку повинні на відстані 11 метрів. На виїзді з заправки габаритний транспорт не тримає цієї дистанції від помешкань.

При розробці проекту АЗС “ОККО” враховуватися повинні також і санітарні правила. Рів, який розташований навколо заправки, наповнений відходами та брудною водою, відповідно нормам повинен бути віддалений від житлового масиву на 50 метрів. По вулиці Чехова джерело розташоване поруч із помешканнями.

Скарги вислуховували працівники АЗС “ОККО”, спеціальна комісія у складі якої депутати нововолинської міської ради Леонід Климович, Вадим Киричук, Олег Бадзюнь, Сергій Семенюк та інші. Також на зібранні були присутні правоохоронці.

Присутні вирішили організувати експертні оцінки, шукати компроміс шляхом професійної діяльності відповідних служб міста Нововолинська, які будуть фіксувати порушення правил діяльності АЗС “ОККО”.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
755 Показати IP 26 Серпня 2016 09:09
В Луцьку така ж ситуація біля заправки WOG по проспекту Відродження((( Той гадюшник дістав вже всіх!!!
? Показати IP 26 Серпня 2016 09:39
А ментів десь з десяток, ви шо вже розкрили вбивство Катерини Литкіної?, порозвішували вуха, животики вперед, і в нас все нормально.
Gala Показати IP 26 Серпня 2016 13:46
хтось вирішив заробити грошенят, дуже сумніваюсь, що зібрались з думкою про людей
WOG Показати IP 26 Серпня 2016 13:49
Вірно! Закрити їх до дідька. По всій Волині закрити!
тітушка Показати IP 26 Серпня 2016 15:04
а скільки платять? ми можемо підтримати протест любий і за.. і проти...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus