USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Волинська прокуратура вимагає повернути 2,5 гектара водного фонду

28 Вересня 2016 20:15
Волинська прокуратура вимагає повернути 2,5 гектара водного фонду

Прокурори наполягають на поверненні державі 2,5 га земель водного фонду на Ківерцівщині

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Маневицька місцева прокуратура звернулася до Ківерцівського районного суду Волинської областіз позовом до Ківерцівської РДА та мешканця міста Луцька, аби визнати недійсним договір оренди земельної ділянки водного фонду площею понад 2,5 га та повернути цю ділянку державі.

Вивчаючи стан законності при використанні земель водного фонду на території Ківерцівського району, прокурори встановили, що у листопаді 2011 року між Ківерцівською РДА та громадянином уклали договір оренди вказаної ділянки, яка знаходиться за межами населених пунктів Суської сільської ради. Проте, укладаючи цей договір, районна державна адміністрація всупереч вимогам законів України "Про оцінку земель" та "Про оренду землі" не дотрималася встановленого законом порядку визначення орендної плати за землю, відтак орендна плата була розрахована та призначена без проведення обов’язкової нормативної грошової оцінки землі.

Тепер прокурори в суді вимагатимуть розірвання договору оренди й повернення земельної ділянки державі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ПІП Показати IP 28 Вересня 2016 21:35
ПРОКУРОРИ КЛОУНИ БЕЗ АСОК
цікаво Показати IP 29 Вересня 2016 16:54
цікаво хтось понесе покарання?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus