USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинська влада і бізнес підписали меморандум

14 Жовтня 2014 11:06
Меморандум про співпрацю підписали голови ОДА та обласної ради з керівниками Волинської і Української Торгово-промислової палати. У підписаному документі йдеться про всебічну підтримку влади бізнесу і співпрацю.

Про це йшлося під час конференції Волинської торгово-промислової палати на тему: «Перспективи галузі сільського господарства в рамках підписання Угоди про Асоціацію між Україною та ЄС», яка відбулася сьогодні, 14-го жовтня, в приміщенні обласної ради.

До присутніх звернувся президент Торгово-промислової палати України Геннадій Чижиков.

«У Торгово-промисловій палаті України є 27 регіональних відділень, а це - понад 2500 працівників, які щодня трудяться задля економічного розвитку країни. Також у нашій організації є понад 800 фахівців, які працюють із зовнішньоекономічними зв’язками. Якщо ви скажете, що нам важко працювати на європейських ринках, то я вас на 100% розумію, але ми маємо розуміти, що зараз ми маємо унікальний шанс, адже ринки ЄС відкриті для нас. Так, спільними зусиллями ми станемо потужною країною в аграрній сфері», - наголосив Геннадій Чижиков.

Потому, зі вступним словом виступили волинські керівники області й привітали усіх зі святом Покрови.

У Меморандумі йдеться, що він підписаний з метою сприяння розвитку економіки Волинської області, більш ефективного формування сучасних промислової, фінансової і торгівельної інфраструктури області, всебічного вдосконалення зовнішньоекономічних зв’язків, подальшого зміцнення співробітництва в рамках компетенції Сторін.

Так, Сторони зобов’язуються шляхом об’єднання зусиль, спільно діяти з метою розвитку національної і регіональної економіки, інтеграції у світову господарську систему, створення умов для налагодження науково-технічних і торгівельних зв’язків із зарубіжними країнами, залучення іноземних інвестицій в економіку Волині, сприяння розвитку малого та середнього бізнесу.

Щодо пріоритетних напрямків співпраці, то це: встановлення прямих виробничих зв’язків українських виробників з іноземними компаніями, організація візитів інвесторів в регіон, проведення фахового навчання, спільних консультацій, організація ділових місій керівників підприємств області до держав Європи та світу та інше.

Меморандум набирає чинності з моменту підписання й діє до 31 грудня 2015-го року та може бути пролонгований на 1 рік за умов відсутності заперечень Сторін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
старец Показати IP 14 Жовтня 2014 12:26
Это дав право неробам називатися бизнесом?????
Пісєц до старец Показати IP 14 Жовтня 2014 12:46
А тебе що - хтось "бізнесом" назвав:?
Ирина Показати IP 14 Жовтня 2014 13:06
Я предприниматель, плачу налоги в срок, исправно, без задержек. Имела я в виду эту сра..ю палату, от которой пользы минимум, везде только "свои" люди, которые отмывают при помощи "влады" бабки. вот и вся палата. №6.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus