USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Волинські волонтери проігнорували зустріч із владою

9 Лютого 2015 12:49
Жоден із представників волонтерських організацій Волині, що задіяні у допомозі воїнам АТО, не з’явились на робочу нараду, яку планували провести за участю координаційного центру волонтерських організацій області та владців.

Захід повинен був відбутися сьогодні, 9 лютого.

Попри те, що представники обласної влади та військового комісаріату зібралися й чекали на волонтерів, останні збори проігнорували.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що заради об’єднання зусиль в рамках допомоги українському війську, а також бійцям батальйонів територіальної оборони волинські волонтери утворили координаційну раду спільно з представниками волинської влади. Про це стало відомо під час спільної прес-конференції у стінах Волинської ОДА 28 січня. Робочі зібрання новоствореної організації планували організовувати двічі на тиждень, в понеділок та п’ятницю, задля того, аби координувати всі дії.

Тоді представник Волинської обласної організації Української спілки ветеранів Афганістану Валерій Курстак зазначив, що співпраця влади та волонтерів буде всім «на руку». Адже, з його слів, не рідкістю є випадки, коли активісти не можуть ефективно допомагати військовим через брак інформації.

«Саме для того, аби уникнути таких ситуацій, ми і створюємо координаційну раду», - зазначив Курстак.

Однак, схоже, як дійшло до діла, волонтери змінили власні налаштування на співпрацю із владою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
лучани Показати IP 9 Лютого 2015 13:22
Владці хотіли попіаритися на волонтерах.
оксана Показати IP 9 Лютого 2015 13:26
Волонтерам набридли зустрічі без результату.
Слава НАЦІЇ!!! Показати IP 9 Лютого 2015 13:27
Слава ВОЛОНТЕРАМ хлопці і дівчата поважаю Вас ще більше після цього вчинку!!!!!!! , не здавайтеся провладними космополітам !!!! Слава ВОЛОНТЕРАМ!!!!! гунчик- ...уйчик(хитрий комсомольський суслик)!!!!!!!!
Анатоль_ до Слава НАЦІЇ!!! Показати IP 9 Лютого 2015 13:30
Дай спокій, не репетуй!
111 Показати IP 9 Лютого 2015 13:45
Правильно зробили.Навіщо спіокуватись зі злодійським бидлом з ОДА та військомату
А Показати IP 9 Лютого 2015 13:46
А волонтери до своєї кормушки нікого не допустять. Новий контрабас, аж пре.
Ігор Показати IP 9 Лютого 2015 13:54
просто офіційної заяви від губернатора чекають волонтери що йому потрібна підтримка!
444 Показати IP 9 Лютого 2015 14:50
Навіть в цій справі Гунчик не впорався. Який з червоного директора демократ!?
Петро Показати IP 9 Лютого 2015 14:54
Нинішня бездіяльна і нездарна влада Волині може розвалити ,а не організувати і зробити. Вони і волонтерський рух завалять,бо будуть вирішувати питання,які виіденого яйця не вартують,місяцями. Вже не буде тих,кому допомагати треба. Женіть тих владців на чолі з Гунчиком у шию від волонтерського руху.
VIK Показати IP 9 Лютого 2015 18:09
На фото Олена Масоріна! Киянка- волонтер! Зараз нароний депутат України від "Народного Фронту" . Вона теж була заппрошена і не прийшла?))
Віталій Показати IP 9 Лютого 2015 20:58
Я сьогодні прибув на зустріч, крім того було ще декілька волонтерів. Якщо для влади три-чотири райони не грають ролі, то вибачайте. Можна було провести зустріч і з декількома волонтерами, бо ми, волонтери, між собою спілкуємось і могли би розказати іншим.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus