USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинські воїни АТО просять владу пришвидшити процес видачі землі

19 Квітня 2016 16:46
«Проблема із видачею землі воїнам АТО існуватиме рівно стільки, скільки триватиме війна в Україні», - переконані представники Волинської спілки воїнів АТО.

Про це стало відомо під час розширеного засідання колегії Головного управління Держземгеокадастру у Волинській області сьогодні, 19 квітня.

«Волинські земельники провели непогану робота протягом останнього часу. Але хотілося б пришвидшити усі справи, що стосуються видачі земельних наділів учасникам АТО та родинам загиблих. Серед болючих питань – землі у населеному пункті Рокині, де ми пообіцяли землю людям. Усього - понад 300 заяв. Однак ми не можемо довести це питання до кінця. Але проблема з воїнами АТО будуть до тих пір, поки в Україні триватиме війна. Незабаром додому повернуться ще 1500 бійців, вони також напишуть заяви на отримання землі. Тому просимо реагувати на проблеми «атомників» більш пришвидшено», - звернувся представник Спілки до членів колегії.

Окрім того, він зауважив, що інформація щодо наявності і місцезнаходження таких земель повинна бути інформація доступна усюди, і в районах теж.

«Неможливо постійно смикати начальника Держземкадастру. Але чому не можна знайти потрібної інформації в районах «внизу»? Не треба нічого приховувати, все рано чи пізно стає явним. Минулого року ми провели перевірку, й виявили на Волині приховані землі. Це ганьба для влади», - додав боєць.

На це головний земельник області Василь Василенко відповів, що відповідні служби почули й прийняли до уваги прохання волинських бійців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus