USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Вулицю у Луцьку не ремонтують попри обіцянки

28 Травня 2016 18:30
Незважаючи на те, що одну з вулиць міста внесли до переліку об’єктів, які ремонтуватимуть 2016 року, жодних ремонтних робіт там ще не розпочинали.

Про це йшлося під час чергової сесії Луцької міської ради 25 травня.

Депутат Олександр Волинець у своєму запиті зазначив, що до нього звернулись мешканці вулиці Ковельської, 64 (територія поблизу гуртівні «ПАККО»). Місцеві нарікають на те, що близько 20 років дорогу не ремонтували. А під час дощу тут розливається справжнє «море» - калюжі настільки великі, що цією дорогою ледве рухаються автомобілі.

2013 року місцеві вже звертались до депутатів міськради попередньої каденції. Як результат – вулицю внесли до переліку об’єктів, які ремонтуватимуть 2016 року. Проте, зі слів депутата, жодних ремонтних робіт там ще не розпочинали. Депутат просить відреагувати на запит, пояснивши, коли відбудеться ремонт вказаної вулиці.

Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ЛУЧАНИН Показати IP 28 Травня 2016 19:51
Як можна одночасно зробити всі заплановані вулиці і дороги?Неможливо!Все робиться по черзі!Ще 2016 рік незакінчився-ще цілих пів року.Наразі писати про це зарано і недоцільно.От коли закінчиться цей рік і незроблять, тоді потрібно звертатися і запитувати, щоб дали пояснення чому невиконали заплановані роботи!
Мешканенць Луцька Показати IP 29 Травня 2016 22:26
Хай подивляться на на вхід до заплави р.Стир. Все заросло, кругом сміття, алкоголіки прямо на стежці регулярно пють, а сам Стир заріз і тара на березі по пояс- просто місце для відпочинку. Зато будинки будують один за одним. А про дорогу на Роговій навіть говорити вже нічого...
Добряк Показати IP 29 Травня 2016 22:34
На вишкові після ліцею дорогах,як після мінного обстрілу хоть би ями щебнем засипали,яка влада така й дороґа

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus