USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Очільник луцької міліції йде у виконком

16 Вересня 2014 12:37
Кандидатуру начальника Луцького міськвідділу МВС Ігоря Муковоза як майбутнього члена виконкому замість Володимира Гунчика розглянули депутати міськради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії з питань з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту 16 вересня.

Заступник міського голови Юрій Вербич повідомив, що, оскільки член виконкому Володимир Гунчик призначений на посаду голови облдержадміністрації та усно просив вивести його зі складу виконкому, міський голова подав кандидатуру Ігоря Муковоза. З його слів, робота такого фахівця буде гідною та підсилить виконавчий комітет Луцькради.

Член комісії Андрій Осіпов зауважив, що Володимир Гунчик був одним із найгірших членів виконкому, пропустивши 76% засідань, тому це потрібно було б вказати як одну із причин виводу його зі складу органу. З його слів, відповідний висновок щодо неефективної роботи Володимира Гунчика, комісія подала міському голові.

Юрій Вербич заперечив, зазначивши, що голова ОДА займав посаду керівника великого підприємства, тому часто не міг відвідати засідання із поважних причин. На це Андрій Осіпов зауважив, що не можна на звати ефективним членом виконкому людину, яка не відвідувала більшість засідань. Окрім цього, він нагадав, що колишні очільник міськвідділу також був одним із найменш ефективних членів виконкому. Депутат висловив сумніви у тому, що Ігор Муковоз, маючи багато справ на своїй посаді у міліції, матиме час ефективно працювати у виконкомі.

Своєю чергою, Ігор Муковоз відповів, що, у період депутатства у Ківерцівській районній раді, пропустив лише одну сесію за чотири роки.

Андрій Осіпов усе ж наголосив, що, не маючи нічого проти начальника міськвідділу, наполягатиме на тому, щоб не вводити його у склад виконкому, а замість нього залучити представника громади, який буде працювати ефективніше. Подання Ігоря Муковоза на посаду він назвав «посадопреклонінням», і зазначив, що очільник міліції може відвідувати засідання органу, не будучи при цьому членом виконавчого комітету.

Депутат Богдан Шиба підтримав кандидатуру Ігоря Муковоза, повідомивши, що той завжди займав проукраїнську позицію та ніколи не йшов проти совісті та не ухвалював протизаконних рішень. На його думку, кандидат буде добрим поповненням виконкому.

Ігор Муковоз пообіцяв, що, якщо не зможе відвідувати засідання, складе повноваження члена виконкому.

Члени комісії усе ж підтримали його кандидатуру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Олег Показати IP 16 Вересня 2014 12:52
Шиба ще щось там сказав....Одне другого варте!!!
Анонім Показати IP 16 Вересня 2014 13:08
а як же волинська люстрація
123 Показати IP 16 Вересня 2014 13:09
Він зі свєю роботою несправляється ще йому виконком! Романюк з Гунчиком дограєтесь!
лучанин Показати IP 16 Вересня 2014 13:18
Осіпову лишби попіаритись.З якого питання не важливо.Працювати треба а не піаритись
Згоден Показати IP 16 Вересня 2014 13:49
Муковоз і на посаді начальника Луцького МВ - мене зовсім не влаштовує, а тут ще й виконком. Осіпов правий - представника громади, для громадського контролю, а не чиновничків. Муковоза на пенсію!
Реалість Показати IP 16 Вересня 2014 16:04
Цікаво, людина пропустила 76% засідань, значить їй на$рать що робиться в місті, громадської позиції нема і його на голову ОДА ? А де люстрація, де громадські обговорення???
олег Показати IP 16 Вересня 2014 17:40
Знаю Муковоза десяток років, толковий, щирий, відвертий, справедливий, справжній патріот!
123 до олег Показати IP 16 Вересня 2014 18:24
Вітаю з люстрцією!))
ато Показати IP 17 Вересня 2014 02:08
интересно как и ета особь еще служит и кому на етот раз?
не сбу Показати IP 12 Листопада 2014 14:46
Добре хоч ви справляєтеся)))
Анонім Показати IP 12 Листопада 2014 14:48
Нам класно!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus