USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Яценюк відзначив свій перший мільярд, зароблений на війні, - Мочанов

10 Серпня 2015 11:19
У мережі з'явилося відео, на якому відомий український волонтер і телеведучий Олексій Мочанов, будучи гостем студії одного з телеканалів, розповідає про закриту вечірку, яку влаштував Арсеній Яценюк. Про це йдеться на сайті «Воля народу».

Зі слів Мочанова, нещодавно Арсеній Петрович влаштував звану вечерю - відзначав свій перший «ярд».

«Ми виходили на Майдан, бо нас не влаштовувала система, - каже Мочанов. - А багатьох людей, які після Майдану пролізли далі у владу, система влаштовувала, їх не влаштовувало, що в тій владі не було їх. І як тільки вони там припаркувалися ...

Кілька тижнів тому у Арсенія Петровича - прізвище не назву, самі здогадайтеся, про кого йдеться - була закрита вечірка, де він відзначав свій перший «ярд» ... Саме війна дозволила заробити ... У нас, у найбіднішій країні Європи, як і раніше найбільша кількість мільярдерів, і кількість ця примножується ...

... Зібрав людей на вечерю, відзначити перший «ярд», бо мільярд - це вже така вагома сума. Це як у спортзалі жати від грудей 100 кг і вище. Це «левел» - «рівень» по-англійськи. Там були близькі люди, які, мабуть, допомогли заробити і про себе не забули. Такий варіант «Весілля в Малинівці» - Попандопуло, князь отаман Таврійський ... Таке враження, що вони, коли будують країну, дивляться фільми, не розуміючи, що це комедії ... Бандюки зі знанням англійської ... »

Розповідь про вечірку - на 17-й хвилині запису:



Нагадаємо, у січні відомий автогонщик Олексій Мочанов звернувся до терориста Гіві і його поплічників з проханням обміняти його на «кіборгів», які потрапили в полон у донецькому аеропорту.

Також Інформаційне агентство Волинські Новини розповідало про візит Мочанова до Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Олесь Показати IP 10 Серпня 2015 11:37
" Бандюки зі знанням англійської ... » - браво
Анонім до Олесь Показати IP 10 Серпня 2015 12:29
Хто такий цей МОЧАНОВ? Чому йому треба вірити? ЗАРАЗ розвелося невдоволених.... хочуть жити по-старому (корупція, хабарництво, контрабанда і т.п.) Мочанов один із НИХ?!
Доктор до Анонім Показати IP 10 Серпня 2015 13:39
Чим відрізняється навчена мавпа від людини? Людина здатна в інтернеті знайти дані про Мочанова в першому ж посиланні, а мавпа тільки може хаотично "грати" на клавіатурі. Без образ - стимул для бажання стати людиною.
Лось до Анонім Показати IP 10 Серпня 2015 13:45
Тобі подобаються методи Яця? Тобі подобаються псевдо-реформи? П%%деж його?
справедливий до Анонім Показати IP 10 Серпня 2015 13:47
А ти мабуть хочиш жити по новому без роботи, без зарплати і з голою ж......ю. , да ще і хочиш щоб за тебе гинули прості Українці на сході до которих нікому діла не має, загинув то загинув, став калікою то виживай якщо зможеш. А на рахунок корупції то за часи самостійності Україна ще не знала такої.
Игорь до Анонім Показати IP 21 Серпня 2015 23:13
Мочанов всегда правду матку резал, как Кузьма, ныне покойный!
Всезнайко Показати IP 10 Серпня 2015 12:09
Кулю йому в лоб...
Волинь Показати IP 10 Серпня 2015 17:42
У кожній державній установі сидять такі сєні і петі, котрі хочуть тільки красти , а вміють тільки брехати. Швидко забули про янека , стали такими ж ненажерливими. Ще на той світ ніхто з собою не забрав навіть ломаного гроша. Олександр Македонський, котрий завоював пів відомого на той час світу, лише перед смертю зрозумів. що він накоїв і просив поховати його з відкритими руками, щоб всі бачили і розуміли, що на той світ нічого не забереш. Український народ переживе усіх президентів, прем"єрів, депутатів, мерів. Кожен отримає , що заслужив.Слава Україні !
ВВН Показати IP 10 Серпня 2015 21:58
малачіна, красава
лана Показати IP 11 Серпня 2015 09:48
сеня-чорний трансплантолог який вкурив як на війні можна бабки збити. скільки молоді загинуло на донбасі а в нього кажуть вже й клініки є в ізраїлі та німеччині з трансплантології. ото там і свій ярд заробив **отиняка
1234 Показати IP 11 Серпня 2015 10:44
Ще один приклад того, що ні банкіри, ні зеки, ні жиди, ні оксфорди не хочуть і не можуть перемогти систему. Адже мільярди лоскочуть їхнє его. Доки рядовий слюсар, або фермер, або вчитель, а головне господар, який любить свою землю, стане на чолі держави, будемо слухати маячню про реформи і досягнення на дві копійки. Треба бацька по-українськи.
вов до 1234 Показати IP 21 Листопада 2015 16:30
Для них потрібно ще одного грузина. Називати призвіще?
Andrij Показати IP 11 Серпня 2015 16:14
Vsim vu postijno nezadovoleni......nav4utsja zinyvatu te sho maete.....a prostota ta maja4nja zjogo shofera-taksista zashkaljye.....idi bartiryj koleso Molzaxa....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus