USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Аваков заборонив ПТН-ПНХ на номерних знаках

4 Травня 2015 21:45
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков доручив ДАІ не допускати наявність на автомобільних номерних знаках будь-яких написів окрім державних реєстраційних знаків.

Про таке рішення Глава МВС України Арсен Аваков поінформував

Прем'єр-міністра України АрсеніяЯценюка під час сьогоднішньої наради в міліцейському відомстві, - повідомили у прес-службі МВС.

"Із сьогоднішнього дня ми дамо жорстку вказівку всім патрулям і всім працівникам ДАІ присікати появу наклейок будь-якого змісту, нехай навіть ультрапатріотичного", – сказав він.

Аваков пояснив, що зловмисники, які розстріляли міліціонерів у Києві в ніч на понеділок, переховувалися на авто з номерними знаками ПТН-ПНХ, що ускладнювало їх оперативне затримання.

"У нас багато героїчних хлопців, які приїхали з війни. І багато негідників, які під них рядяться. Ми більше з цим мириться не будемо. Сподіваюся, що цю дисципліну військові та справжні патріоти зрозуміють", – додав він.



Як відомо, у ніч на 4 травня у Деснянському районі Києва двоє невідомих у масках зі зброєю вчинили розбійний напад на автозаправну станцію. Під час затримання підозрюваних двоє міліціонерів загинули, ще троє отримали поранення.

Зрештою міліція затримала трьох осіб, які стріляли в міліціонерів вночі на АЗС, ще одного убили в перестрілці.

Як з’ясувалося, ці ж злочинці обстріляли днем раніше столичний пост ДАІ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
бандерiвець Показати IP 4 Травня 2015 21:55
Це Зрада!
Анонім до бандерiвець Показати IP 5 Травня 2015 03:05
коментар було видалено
Анонім Показати IP 4 Травня 2015 22:18
коментар було видалено
бандерiвець Показати IP 5 Травня 2015 01:55
"Аваков-ПНХ" - це гасло потрібно писати на автомобільних знаках. Аваков - зрадник і агент путина. Сашко Білий хотів убити його як собаку, але аваков вбив патріота. Контрреволюція наступає і ми маємо бути готовими до цього. Ми вистоїмо в цій боротьбі і перейдемо в наступ. Революція ще буде!
Адекватний до бандерiвець Показати IP 5 Травня 2015 02:16
сашко білий використовувався на всі 400% на російских телеканалах для того, щоб показати всім людям, хто саме зробив в україні державний переворот і захопив владу. сашко білий - керівник правого сектора по західній україні і права рука яроша. тому його ліквідація була цілком виправданою із точки зору інтересів україни. кричалку "україна понад усе" памятаєте? ліквідація сашка білого - це є практична реалізація цієї кричалки - Аваков зробив саме так як ви про це кричали маршируючи із плакатами бандери.
Анонім до Адекватний Показати IP 5 Травня 2015 07:36
коментар було видалено
дарвин до Анонім Показати IP 5 Травня 2015 08:02
А ты гнида лишнехромосомная откель вылез? Аль блинов с лопаты поутряне попотчевал стекломоем запивши? По мне так такие,как ты вообще от одноклеточных произошли и закончили на уровне ватнорашистских бабуинов.
Анонім до дарвин Показати IP 5 Травня 2015 09:45
Ты лучше почитай Бебика, т.е. достойного ученого мужа — доктора политических наук, кандидата психологических наук, профессора, проректора Университета «Украина», председателя Всеукраинской ассоциации политических наук… А потом суди сам. Ведь ранее написанное мною непосредственно следует из его утверждений. Естественно, если ты понимаешь, что такое чисто математическое, точнее говоря, логическое, доказательство утверждения.
дарвин до Анонім Показати IP 5 Травня 2015 09:50
Давай лишнехромосомный ольгинец жги ыщо и почаще меняй методички, а то ботоксный не заплатит
Анонім до Анонім Показати IP 5 Травня 2015 19:44
Минусующие меня, лично вы кем себя считаете, Украми либо Бандеровцами? ЛИчно я - Украинец.
бандерiвець до Адекватний Показати IP 5 Травня 2015 14:30
Хто такий Аваков? Арсен Аваков – дійсне прізвище — Авакян, азербайджанець, згідно з роз’ясненнями в січні 2005 року начальника Челябинського ФСБ Російської федерації двічі відбував покарання за бандитизм в тюрьмі «в местах не столь отдаленных», де на той час цей пан був начальником тюрьми. Місце голови Харківської ОДА ним було викуплено у народного депутата, голови УРП «Собор» Матвієнко Анатолія Сергійовича за 10 млн $ та «Мерседес». За час перебування на Майдані з 01.12.2013 року ні разу його не бачили в розташуванні не те що Майдану, а навіть і в штабі Спротиву. Крім того в інтернеті є фото де Аваков з георгіївською стрічкою. Аваков це зрадник і агент Пуйла! Хто такий Сашко? Сашко - справжній українець, патріот України. Все своє життя він боровся за Україну. Свою зброю він добув в бою і жоден щур не змогла відібрати у нього цю зброю. Вороги України боялися його і підло вбили патріота. Зараз патріотам забороняють номера ПТН-ПНХ. З такими написами наші бійці на сході били ворогів. Потім патріотам заборонять співати Путін-Ла-ла-ла. Потім заборонять говорити Слава Україні - Героям слава !. Це зрада і контрреволюція. За що загинули наші хлопці на Майдані? За те щоб олігарх Пеця став президентом? Щоб щур аваков знищував патріотів? Революція буде продовжена! Україна буде вільною! Ми переможемо! Цей вік буде - століттям України! Країни всього світу буде прагнути дружити з Україною! Слава Україні! І слава її героям, таким як Сашко! Герої не вмирають - вмирають вороги!
Адекватний до бандерiвець Показати IP 5 Травня 2015 19:13
Сашко Білий об'єктивно використовувався для дискредитації революції гідності, тому що його майже цілодобово крутили по всіх російских каналах і показували як він порушує всі закони україни і тероризує прокурорів та депутатів. Припинити своє позування на камеру він не хотів, потім взагалі почав погрожувати вбивством політикам України - в тому числі, Яценюку та Авакову, міністру МВС. Тому у Авакова не було інших варіантів крім як ліквідувати Сашка Білого без суду та слідства. Тому що Сашка Білий своєю діяльністю наносив шкоду Україні і дискредитував нову владу в очах світової громадськості. "Україна понад усе", в тому числі і понад понти Сашка Білого. Якби він вів себе нормально - ніхто би не став його ліквідовувати.
бандерiвець до Адекватний Показати IP 5 Травня 2015 21:53
Сашко боровся зі злочинною владою. Революція гідності відбулася, а всі ті погані щури у владі як були так і залишилися. Ми боролися проти олігархів, а нас знову обдурили і олігарха Пецю зробили президентом. Шоколадний Пеца хоче здати Україну Пуйлу. Як можна воювати з ворогом маючи завод в Липецьку? Зараз Пеца, Кролик і Аваков спеціально дискредитують патріотів. ОУН вивели з Пісок, щоб здати їх днрам. ДУК Правого сектора намагалися оточити. Про тих хто стріляв у беркутів - кажуть що хотіли влаштувати теракт. Зараз влаштують полювання на патріотів. Потім патріотів знищать і все, країну здадуть Пуйлу. Поки ми не приберемо всіх щурів з влади - в України немає майбутнього. Слава Україні! Героям слава!
Анонім до бандерiвець Показати IP 5 Травня 2015 19:13
Исходя из того, что Федеральная служба исполнения наказаний (ФСИН России), т.е. федеральный орган исполнительной власти, которому подчинены тюрьмы, подведомственен Министерству юстиции РФ, а не ФСБ, то понятна достоверность и остального, сказанного тобою.
бандерiвець до Анонім Показати IP 5 Травня 2015 21:25
Я в кацапських відомствах не розбираюся, тому й переплутав назви. А ти я бачу добре розбираєшся. Відповідай мені де був Аваков коли наші брати вмирали за свободу на Майдані? Я його там не бачив. А хочеш подивитися його з георгіївською стрічкою - набери в Гугл - побачиш
Анонім Показати IP 5 Травня 2015 02:12
а раніше йому хіба не було відомо про те, що номерні знаки "ПТН-ПНХ" є незаконними?
ОниЖеДети об убийств Показати IP 5 Травня 2015 03:02
коментар було видалено
2015 Показати IP 5 Травня 2015 07:10
Щеб на футболках заборонив,а то БУРАТІНО рижиньке Козюра в такій на сесію міськради ходить, а йти в АТО каже що в нього дітей багато , краще тут людей дурити..
Анонім Показати IP 5 Травня 2015 09:12
заборонив а хтось памятає щоб можна було їздити згрязними номерами нагнали з польщі машин позакліювали і їздять і їздилиб і дальше але комар вкусив за одне місце і здали про те що нельзя коли в цій країні закони будуть писані для всіх а не для ізбраних
хлопці військові Показати IP 5 Травня 2015 10:01
які повернулись з війни джипів не мають на лікі також а бикота понавозивша тачок ніби в ато по містах гасае дівкам мізки засліпляючи.аваков правий на сто процентів.тут більшість коментів биків з опери
злий до хлопці військові Показати IP 5 Травня 2015 10:11
а все почалося з "воїна "клоуна лапіна, який завдяки тупості деяких лучан проліз у вр

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus