USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Бійцям «Світязя» із транспортом допоможуть бізнесмени Львова і Києва

30 Січня 2015 09:37
Нині частина працівників підрозділу перебуває на передовій, тож їм необхідна підтримка кожного, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

Днями благодійники презентували хлопцям теплі речі, які привіз до обласного управління міліції представник громадської організації «Самооборона Волині» Святослав Савич. Активіст відзначив, що «Самооборона» вважає своїм обов'язком допомогти всім хлопцям, які воюють за рідну країну.

Начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига відзначив, що разом із волонтерами намагається оперативно вирішити всі проблеми щодо забезпечення волинських міліціонерів, які перебувають у зоні АТО, та вишукує можливості і транспорт, аби вчасно доправити допомогу на передову.

– Вчора під час артилерійського обстрілу два транспортні засоби бійців «Світязю» зазнали серйозних пошкоджень. А вже сьогодні разом із волонтерами та підприємцями Львова і Києва вирішене питання щодо їх заміни. Ми разом із особовим складом підрозділу дякуємо всім, хто допомагає нам. Саме на таких небайдужих людях, справжніх патріотах, тримається вся країна. Слава Україні! – підсумував Петро Шпига.

Якщо ви хочете допомогти бійцям роти «Світязь», подаємо реквізити рахунку: ЄДРПОУ26121333 р/р 26002000015517МФО325213 в ПАТ «ВіЕсБАНК» м. Львів (при зарахуванні коштів відсотки не стягуються).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus