USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Даішники пропонували водіям добровільно потрапити у ДТП. ВІДЕО

17 Листопада 2013 13:26
Українських водіїв закликали до солідарності. В неділю, 17 листопада, у світі відзначається День пам'яті жертв ДТП. Про це повідомляє прес-служба Департаменту ДАІ МВС України, інформує ТСН.

Інспектори просять автовласників, які користуватимуться в цей день своїми транспортними засобами, включити в пам'ять про загиблих ближнє світло фар.

Даішники нагадують, що щороку у світі в ДТП гинуть більш ніж 1,2 мільйона людей, а біля 50 мільйонів отримують травми. Кількість аварій з року в рік неухильно зростає.

«Експерти Всесвітньої організації охорони здоров'я попереджають: якщо не вжити термінових заходів, то до 2020 року аварії на дорогах стануть однією з головних причин смертності в світі», - зазначають у Державтоінспекції.

В особливий спосіб відзначили День пам'яті жертв ДТП у Донецьку. Даішники пропонували водіям, що їздять без пасків безпеки, відчути, що може з ними трапитися у випадку зіткнення. Керманичів, які не пристібаються під час руху автомобіля, саджали в спеціальний автомобіль і примушували врізатися в перешкоду. Що відчули учасники ксприменті – у відеосюжеті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus