USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Депутати просять контролювати фури, які нищать дороги

30 Липня 2016 09:31
Великогабаритні перевантажені автомобілі, рухаючись розпеченим асфальтом, трамбують на ньому колію, що спричиняє нищення дорожнього полотна.

Про це йшлося під час чергового 11-го засідання сесії Луцької міської ради.

Депутат Анна Мов’як зауважила, що влітку дорога сильно гріється, в наслідок чого дорожнє полотно під навантаженням втрачає свою придатність. Чи не найбільшим зло є великоваговий транспорт, який, рухаючись дорогою, «трамбує» колію.

Депутат зазначила, що свого часу Кабмін вніс зміни до правил та заборонив рух транспортних засобів вагою більше 7 тонн дорогами загального користування. Проте, не всі перевізники дотримуються цих правил. Відтак, депутат наполягла на необхідності встановлення інформаційних знаків при в’їзді в місто та посилити контроль за рухом вантажівок.
Депутати підтримали запит колеги.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, до редакції звернулись обурені мешканці вулиці Воїнів-Інтернаціоналістів. Лучани схвильовані тим, що у спекотні дні, коли стовпчик термометра піднімається вище показника +30 градусів за Цельсієм, вищезгаданою вулицею з виїздом на проспект Соборності курсують великогабаритні багатотонні фури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Олександр Показати IP 30 Липня 2016 09:52
Робіть нормальні дороги і нічого руйнуватись не буде. Задрали дурні депутати які нічого не знають про будівництво доріг за правильною технологією, коли нижній шар покриття повинен бути найміцнішим, а верхній найслабшим. В нас же коли навіть при капітальному ремонті покриття лише верхній шар асфальту знітають а до нижнього цебеневого насипу навіть не доходе справа ремонту. Трасу Луцьк-Львів ремонтують "капітально". Запитання одне - "нах**на" в задницю кошти викидати якщо знову ж не по технології ремонт виконують та ще й верхне покриття з великої фракції асфальт, яке вже відшаровуватись починає, коли навіть не закінчили косметичний ремонт....
? Показати IP 30 Липня 2016 10:00
За зелений руб та пачку цигарок свідомі активісти пропустять кого завгодно...
ac Показати IP 30 Липня 2016 11:46
На межі міста поставити обмежувачі по висоті і питання фур буде вирішено.
Водовоз до ac Показати IP 30 Липня 2016 14:16
Да,запретить ездить фурам!!!А жрать ты что будеш,умник(прилетит вдруг волшебник в голубом вертолете)?
Мирослав до ac Показати IP 30 Липня 2016 14:18
Ок.а товари харчування ,будматеріали і бабагато багато іншого ти де брати будеш ????
До ас до ac Показати IP 30 Липня 2016 14:57
Та ти просто геній! До чого тут висота???
Шофер Грузової Показати IP 30 Липня 2016 17:01
Взагалі-то 7 тон на вісь і 24 т повна маса

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus