USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

До Луцька завітали литовські професори на мотоциклах

25 Липня 2016 17:22
Колоритні гості – байкери з Литви, які подорожують різними країнами, на чолі із Сігітасом Даукіласом, професором філософії та психології університету імені Олександра Стульгінського, завітали до Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, - повідомляє Таблоїд Волині.

Усі вони – колишні однокурсники, по-справжньому «осіли» на байках після 40 років, бо знайшли у швидкості спосіб стати вільними і пізнати нові країни та культури. Кажуть, у Литві можуть збиратися близько 25 тисяч байкерів одночасно.

Литовські «посли», як вони себе жартівливо назвали, приїхали домовитися про майбутню співпрацю між волинським вишем і Каунаським університетом Вітовта Великого.

Натомість, ректор СНУ імені Лесі Українки запросив їх на посвяту першокурсників у вересні, бо коли ще студентам випаде нагода познайомитися із серйозними професорами у шкіряних куртках, штанях, з масивними ланцюжками і за кермом байків.

Гості привезли у подарунок міцний напій, пшениця для виготовлення якого росте у полі, де колись Вітовт Великий воював з хрестоносцями.

На вихідних байкери у Луцьку куштували автентичну українську їжу та відвідували пам'ятні історичні місця, а до Литви повезуть подаровану українську ікону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
опа Показати IP 25 Липня 2016 17:34
а коцан то... фарбується... рижик... пижик...
Викладач Показати IP 25 Липня 2016 17:40
Цікаво "Харлей" придбаний за хабарі, чи за зарплату?
саня Показати IP 25 Липня 2016 18:57
Коцан добив універ до ручки і ще хоче, щоб Гарт збанкрутував і тихенько його прихватизувати. Тепер СНУ на одному рівні з бурсітетами Любешова і Колок
Лучанин Показати IP 25 Липня 2016 20:23
Гм. А до чого ця совєцка показуха?)) Хоча про що я - професори без коляцій зустрічатися не вміють))
Талян Показати IP 25 Липня 2016 20:36
Класна подія вау Редакція це не статя це бомба я в захваті.
Толік Показати IP 25 Липня 2016 21:10
Ну ти саня і дурник проспися.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus