USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

ДТП у Луцьку: не розминулися таксі та Nissan

2 Червня 2015 11:54
По проспекту Волі у Луцьку в машину таксі в’їхав легковик Nissan. ДТП трапилася біля Луцького педагогічного коледжу.

Як розповідають очевидці, дорожньо-транспортна пригода трапилася на пішохідному переході 1 червня. Найбільше у цій аварії постраждало авто, яке «врізалося» у таксі.

Цю ситуацію коментують в ДАІ.

«Нас на місце пригоди не викликали, значить було без постраждалих, та аварію зафіксували у європротоколі», - повідомив начальник сектору УДАІ УМВС України у Волинській області Олександр Паламарчук.

Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що вчора, 1-го червня в Луцьку трапилося три ДТП, у двох із них є постраждалі та загиблі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Задовбали Показати IP 2 Червня 2015 12:21
вже своїми машинами і понтами. Купить тарандайку за кордоном, яку виловили в якомусь озері після повені - і вже корона виросла - і пішоходи для них не люди. Треба вводити захмарні податки на ввезенння авто, щоб купити могли одиниці, як це вже практикують за кордоном, бо вже за..бали, ганяють по місту і нічого не бачать перед собою. А ще гірше, коли якійсь козі задрипаній купить батько авто, а воно з курячими мозгами не знає, де знаходиться кермо, а де колесо - і фінал фатальний, хто перед такою дурою буде дорогу переходити. Дикуни в нас, одним словом, а не люди. А ще в Європу хочуть.
лікар до Задовбали Показати IP 2 Червня 2015 12:24
тобі до психіатра потрібно. 095-876-96-00 перший секанс безкоштовний..
пацієнт до лікар Показати IP 2 Червня 2015 12:41
це тобі лікарю до психіатра настоящого треба. а він правильно пише. Я б вас всіх хабрників і здирників тупомозглих лікарів відправила в ізольовані клініки від людей
Простий хлопчина до Задовбали Показати IP 2 Червня 2015 15:08
Абсолютно не згідний!!! Автомобіль це аж ніяк не предмет розкоші, а для багатьох необхідність і навіть джерело до існування! Потрібно не податки вводити захмарні, а реформувати ДАІ, а також всю систему навчання водінню, щоб із автошкіл виходили не напівфабрикати, а добре підготовані водії. Повністю переглянути систему покарань за порушення правил, карати і пішоходів, які вилітають нізвідки на дорогу - йде собі по тротуару, а потім різко на пішохід, бо думає, що водій екстрасенс! А так звані ліхачі є завжди, і на порше, і на жигулях, вартість машини не показник.
дядько Показати IP 2 Червня 2015 12:31
Пішоходи та водії ! Нагадую, що загальна культура і культура керування автомобілем вимагає від усіх учасників дорожнього руху поважного ставлення один до одного
Людина.. Показати IP 2 Червня 2015 13:15
Як же це втомило...Ну е у нас лихачі які любять політати..але це не дае право пішоходу вилітати на дорогу бо там полоски біленькі намальовані..Ніби правила руху тільки для водіів написані..це вони тільки мають знати з якею швидкистью треба їздити...а пішоходам закон не писан...переходжу де хочу і як хочу..... По моему ще не один не був оштрафований)).а водія -будьласка тому що в нього крута тачка...Не заздріть чужому ...йдіть працювати...і запамятайте в житті не всім везе.!!! але це не дае бути людьми.
Задовбали до Людина.. Показати IP 2 Червня 2015 20:55
Ви спочатку порахуйте скількох людей Ви не пропустили на пішоходних переходах. У нас ваділи тарандайок розмишляють так: я швидше проскочу, а бабка-пенсіонерка або мама з маленькою дитиною, яка ще повільно ходить почекають - і їдуть перед самим носом, не думаючи, що можуть зачепити.І запам ятайте: ЗАВЖДИ!!!! відповідно до правил дорожнього руху перевагу на дорозі має ПІШОХОД, а не ваділо.Порозводили тих маших, як г..на, але методи боротьби з особливо наглими ваділами молодь з громадських організацій нашого міста вже придумала: це молотом по капоту або коктейлем Молотова в тарандайку.Тоді дуже швидко всі навчаться виконувати правила.
Простий хлопчина до Задовбали Показати IP 2 Червня 2015 22:10
Хороший спосіб боротьби, водій сплатить штраф, а той, хто розбив йому машину, якраз потім верне кошти і за машиниу і за штраф!
Задовбали до Простий хлопчина Показати IP 3 Червня 2015 00:09
Ніхто нікому нічого не поверне. такі люди швидко "роблять ноги".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus