USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Хто безплатно їздитиме громадським транспортом у Луцьку. Перелік

17 Грудня 2014 12:26
Хто матиме право безплатного проїзду в автобусах на міських маршрутах, визначили у виконкомі Луцької міськради.

Про перелік категорій громадян, яким додатково надаватимуться пільги при здійсненні перевезень пасажирів в автобусах на міських маршрутах йшлося під час засідання виконкому 17 грудня.

Перелік пільг для відповідних категорій населення повідомив начальник управління транспорту та зв’язку Анатолій Миронюк. Так, у 2015 році безплатно та бездотаційно надаватимуться послуги під час перевезення пасажирів у автобусах на міських маршрутах (при пред’явленні відповідного посвідчення):

- інвалідам війни (з одним супроводжуючим інваліда першої групи);

- учасникам бойових дій;

- особам, на яких поширюється статус члена сім’ї загиблого (померлого);

- дітям-інвалідам до 18-ти років (з одним супроводжуючим) та інвалідам з дитинства першої та другої груп (з одним супроводжуючим інваліда першої групи);

- інвалідам по зору та інвалідам з ураженням опорно-рухового апарату першої та другої груп (з одним супроводжуючим інваліда першої групи);

- постраждалим від аварії на ЧАЕС першої категорії та учасникам ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС другої категорії;

- ветеранам ОУН-УПА;

- особам, визнаним жертвами нацистських переслідувань, при пред`явленні відповідного посвідчення;

- громадянам, яким згідно з рішенням виконавчого комітету міської ради видано посвідчення на право безплатного проїзду в міських автобусах;

- почесним громадянам Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 17 Грудня 2014 12:36
Почесні громадяни за за звання доплату отримують.
СЕРГІЙ Показати IP 17 Грудня 2014 13:06
ДАЛИ ЗВАННЯ ПОЧЕСНИЙ ГРОМАДЯНИН МІСТА ЛУЦЬКА ЗА ЗАСЛУГИ І ВОНИ ПОВИНІ ЇЗДИТИ БЕЗКОШТОВНО ХОЧ ЗА ЗВАННЯ ДОПЛАТУ ОТРИМУЮТЬ. ПО МІСТУ ЛУЦЬКУ В МАРШУТКАХ ТРОЛЕЙБУСАХ.
оксана Показати IP 17 Грудня 2014 13:14
Діти- сироти, діти з багатодітних сімей.-це не виконком вирішує, а є положення в законі. Або стаття не повна, або черговий маразм.
11111 до оксана Показати IP 17 Грудня 2014 15:39
платити мають всі без вийнятку!!!! деяким держава платить допомоги більше, ніж заробляє середньостатистичний українець. і фальшиві посвідчення собі умудряються купити.І
Лучанка Показати IP 17 Грудня 2014 13:14
Оприлюдніть перелік громадян,яким згідно з рішенням виконавчого комітету міської ради видано посвідчення на право безплатного проїзду в міських автобусах.
Аня до Лучанка Показати IP 17 Грудня 2014 13:38
Посвідчення міська рада видає своїм же кумам,сватам, і т.д.А ці ОУН УПА мають пільги на житло,доплати і пенсії не малі,чого вони мають їздити безоплатно в маршрутках-це повний маразм.Дати всім адресні допомоги і 80 процентів відпале фальшивих посвідчень. Це раз, пеервірте усі групи інвалідності,де здорові люди покупляли групи у 30-20 років-це доходить до дибилізму.
111 Показати IP 17 Грудня 2014 19:16
Забули написати учасник АТО!!!
новий до 111 Показати IP 17 Грудня 2014 22:17
Учасник бойових дій- це і э учасник АТО.ТЕМНОТА...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus