USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Криму прогнозують «сірий» і «чорний» імпорт автомобілів

21 Квітня 2014 08:00
Якщо світові автовиробники заборонять ввезення автомобілів в Крим, то російські дилери так і не з'являться на півострові.

Про це розповів голова Всеукраїнської Асоціації автоімпортерів і дилерів (ВААІД) Олег Назаренко, інформуєGazeta.ua.

"Я маю інформацію, що російські імпортери (які саме, поки не можу говорити, я думаю вони самі про це повідомлять найближчим часом) вже отримали від головних заводів вказівку не везти автомобілі в Крим. А так, як автомобільні заводи очолюють у більшості своїх випадків іноземні законослухняні громадяни, то вони будуть виконувати накази керівників. Доки їхня держава не визнає анексію Криму, автомобілі привозити не будуть. На невизнаних територія імпорту взагалі не існує".

На думку Назаренка, незабаром у Криму з'явиться "сірий" і "чорний" імпорт автомобілів. Однак власники таких авто не зможуть отримати жодних гарантій на них.

Також Назаренко зазначив, що кримчани досі купують автомобілі на материковій Україні: "Кримські дилери особисто мене попросили не відключати їх від АІПС ДАІ України для можливості виписки ними українських довідок для постановки на облік авто в МРЕВ ДАІ України. Тільки так вони зараз можуть продавати автомобілі".

Нагадаємо, що депутат Державної Ради РК, президент групи компаній "Автодель" Михайло Смолянов повідомив, що поставки автомобілів і запасних частин від імпортерів України припинені, а багато автопідприємств Криму і Севастополя закрили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 21 Квітня 2014 08:44
Волинське МРЕВ може поділитись досвідом .
титушко Показати IP 21 Квітня 2014 12:07
За 2013 год в Россию было ввезено легковых автомобилей на 16,997 миллиарда долларов. Из стран дальнего зарубежья импортировано 818,1 тысячи автомобилей на 16,432 миллиарда долларов, из стран СНГ - 76 тысяч автомобилей на 565,5 миллиона доллар.-не смешите, какой автовиробник рискнет ссорится с таким покупателем.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus