USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі маршрутники використовують планшети для гонок між «конкурентами»

29 Липня 2014 09:40
Водії маршрутних таксі, які курсують містом, використовують планшети та смартфони для того, щоб бачити в системі GPS-моніторингу M@K, де рухаються інші автобуси.

Про це стало відомо під час наради міської влади з перевізника міста сьогодні, 29 липня.

Як зазначив начальник управління транспорту і зв’язку Луцької міської ради Олександр Середа, система моніторингу реалізована для того, щоб пасажири могли дивитись, де зараз рухається необхідний автобус. Користь від системи моніторингу відчули і перевізники, які зауважили, що це дозволяє контролювати дисципліну водіїв і приносить певні економічні дивіденди.

Проте далеко не всі перевізники дотримуються договірних умов у цій сфері.

Як зауважив Олександр Середа, є випадки, коли водії навмисно пошкоджують приладдя або тимчасово відключають для того, щоб здійснювати рейси поза графіком, не виходити на ранкові рейси тощо. Окрім того, не за призначенням використовують систему моніторингу самі водії, переглядаючи в режимі реального часу на власних планшетах, як рухаються інші маршрутні таксі та влаштовуючи гонки на маршрутах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Луцький Показати IP 29 Липня 2014 09:51
Норма, умови здорової конкуренції)))))))) Хто перший той і встиг))))) Ну дають))))) Може на всіх датчики повісити, щоб маршутники відслідковували де пасажири)))))) В нашій країні ніколи нічого не зміниться, цю систему не зламати, вона у кожному.... ну хіба що війсковий режим і повна зачистка від лайна! Сувора правда!!!!
Туристка Показати IP 29 Липня 2014 10:00
Тільки глухий і сліпий не чув-не бачив як водії передзванюються і питають "Чи перед мною не має тої чи іншої маршутки". Продвинуті ж бали смартфон з включеним M@K. Ну і звісно не чули-не бачили депутати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus