USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Луцькі школярі через поганий тротуар наражають себе на небезпеку

29 Вересня 2016 16:21
Пішохідна доріжка на вулиці Кравчука – у вкрай аварійному стані. Аби обійти бруд і калюжі в дощову погоду, лучани і їхні діти, які йдуть до гімназії №21, мусять виходити на дорогу, наражаючи себе на небезпеку.

Про це стало відомо під час пленарного засідання 13 сесії Луцької міської ради вчора, 28 вересня.

Депутат Андрій Козюра у своєму запиті повідомив, що пішохідну алею на вулиці Кравчука пошкодило коріння дерев. Особливо після дощів цією доріжкою пройти неможливо, що змушує дітей та їхніх батьків, які йдуть до гімназії № 21, рухатися проїжджою частиною. А це, своєю чергою, загрожує їхньому здоров’ю та життю.

Тож, щоб забезпечити комфортні умови проживання лучан в місті, вони просять розробити кошторис та передбачити в бюджеті міста гроші на ремонт цієї доріжки від будинку №1 (відділення зв’язку) до будинку №11 (кафе «Базилік»). Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 29 Вересня 2016 16:51
навколо гімназії 21 і так все супер, зверніть увагу на інші школи, на стан спортивних майданчиків біля них, як там учні бігають, займаються спортом і залишаються неушкодженими - незрозуміло
Неля Показати IP 29 Вересня 2016 22:31
І ви кажете, що там поганий тротуар? А попробуйте пройти по тротуарі на вул.Потебні до гімназії №14!!! Там не тільки після дощу, там в суху погоду ноги можна поламати! І нічого -ходимо .Куди тільки не звертались! Перед виборами обіцяють, адалі забувають.
ЛЮДИ Показати IP 30 Вересня 2016 08:30
ЯКИЙ ТРОТУАР НА СОБОРНОСТІ ПРОТИ ТАМ-ТАМУ НА ПОВОРОТІ ВУЛ.ЛРАВЧУКА.ВЛАДА "ВИЛИЗУЄ" ОДНІ І ТІ САМІ ВУЛИЦІ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus