USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі школярі наражаються на небезпеку через забудову

24 Лютого 2017 09:29
Вантажівки, які возять матеріали на будівництво в районі 13 школи, за два роки розбили вщент дорогу.

Про це стало відомо під час ефіру телепрограми «Відкрите місто» на телеканалі «Нова Волинь», 23 лютого.

Глядачка, яка зателефонувала в студію, просить міську владу звернути увагу на стан дороги біля зазначеного навчального закладу на вулиці Новочерчицькій. З її слів, за 2 роки дорогу перетворили на місиво вантажівки, які возять будівельні матеріали на сусіднє будівництво 5-поверхівки. Також їздять будівельні крани та інша важка техніка.

Зі слів лучанки, діти, які йдуть до школи, не мають навіть захищеної стежки – мусять йти розбитою дорогою, наражаючи себе на небезпеку втрапити під вантажівку. Тим паче, каже жінка, свого часу там збили 14-річного хлопчика.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
111 Показати IP 24 Лютого 2017 10:33
Дорога там дійсно жахлива. Кожен день ходимо цим болотом. Мажори їздять на авто, а простим жителям цього району, особливо діткам, які ходять у школу просто біда. Три роки назад ми складалися коштами та підсипали щебінь, але почалось будівництво прокуратурою багатоповерхівки і все було знищено. Ввечері пройти неможливо, освітлення немає, "баюри" величезні. Близько 150 школярів ходять цією дорогою. Забудовники, вибачте за слово "свині", будуючи одне руйнують інше, наражають на небезпеку дітей, вештаються п'яні.
Анонім Показати IP 24 Лютого 2017 11:03
Коли розбудовувалося місто то усі дороги були розбиті і діти наражалися на небезпеку, в тому числі будували житло і " лучанці",яка зателефонувала в студію. А зараз будують 5 будинків на ціле місто і кругом скандали через таких "лучанок", або "лучанів" то б'ють сваі в 12 год дня і заважають спати " лучанці", то ще щось. Ви довбані полішуки! Їдьте назад в своє болото і там сидіть та не заважайте розвиватися місту.
не бе Показати IP 24 Лютого 2017 15:29
дозвонювачку в село -де діти ходять пішком до школи по бездоріжжю при умові що в селі ще є школа!
школяр Показати IP 26 Лютого 2017 22:52
В цю школу ходять діти з Зміїнця, бо там немає школи, і ходять вони через поле, де і будується цей будинок. Деякі школярі добираються годину пішком по бездоріжжю, де рухаються вантажівки. А двоє вище наведених дописувачів мабуть ГОРЕ-забудовники, які неможуть нічим відповісти як ось такими нікчемними дописами!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus