USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На автодорозі Луцьк-Жидичин прокладуть велодоріжку

4 Грудня 2015 13:51
На Волині вже затверджений робочий проект капітального ремонту автодороги Луцьк-Жидичин-Кульчин-Клепачів. Згідно з документом, планується, що водночас із ремонтом дороги також прокладуть і велодоріжку для любителів двоколісного транспорту. Така доріжка буде на відрізку траси Луцьк-Жидичин.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив директор департаменту інфраструктури та туризму облдержадміністрації Іван Мирка.

«Історичний веломомент. Навіть самий довгий шлях починається з самого маленького кроку. Попереду багато роботи та вдвічі більше критики. Не на один рік. Та «тільки сміливим підкоряються моря». Дякую всім за підтримку», – пише Мирка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Анонім Показати IP 4 Грудня 2015 14:04
ні, це справді повна ахінею - нема нині куди вбахати такі гроші, будем грицюку в жидичин велодоріжку робити. люди, одумайтесь, чому ніхто не обговорював цієї дурні - де громадська думка, чи це новоявленому апостолу з майдану все можна? досі нічорта не зробив, то зараз вирішив проект ню-васюки зробити. по обласному центру ноги поламати в багатьох місцях можна, а він на жидичин велодоріжку, ніби там такий потік велосипедистів, що проїхати не можна. мирка чергові бабки відмиває
Анонім до Анонім Показати IP 4 Грудня 2015 15:54
Скільки б не їздило велосипедистів, але щороку кілька їх машини збивають (це тільки ті про яких я знаю), а певно є про яких і не знаю. А на рахунок проїхати ви кажете "не можна", то часом двом машинам таки проблематично розминутись, особливо в Кульчині під лісом, де дорого вже як на Львів їхати, яма на ямі.
жителька з Липлян Показати IP 4 Грудня 2015 14:52
А автомобільну дорогу на село Липляни, яка вкрай розбита, коли відремонтують??? КОЛИ??? КаМАЗи ,які возять з луцьких очисних споруд іл настільки розбили дорогу, що навіть перевізники "грозяться" відмовитися від маршруту Луцьк -Липляни . Всунули нам під саме село очисні споруди,а за елементарні умови забули. Кошторис велодоріжки мабуть буде рівний дорозі в нашому селі.
Андрій Показати IP 4 Грудня 2015 15:01
Дійсно, а містах майже немає велодоріжок, а тут по селах планують робити за кошти обласного бюджету... Хтось хоче цинічно "заробити" гроші від такого проекту...
свг Показати IP 4 Грудня 2015 15:07
на відрізку від повороту на Ліпляни до виїзду з Луцька дві машини не можуть розминутися. А тут велодоріжка. маразм.
Пархатий полішук Показати IP 4 Грудня 2015 15:39
Ну додумалися ! Будувати велодоріжку в село де живе Гицюк . Кашмар ! НЕ дозволимо. Перекриємо трасу . А якщо збудують -подовбем зубилом
Полішуку до Пархатий полішук Показати IP 4 Грудня 2015 16:56
Можу спростувати.Грицюк завів собі нову сім"ю і в Жидичині вже дааавно не живе.А велодоріжка робиться для того,щоб жидичани погодились приєднатися до Луцька,бо на красиві обіцянки Романюка і Грицюка не ведуться. Все-таки 3000 га державної землі в Рокинях не баран чхнув.Щоб їх захапати,тут не тільки велодоріжки будеш будувати....
Велосипедист Показати IP 4 Грудня 2015 15:42
Ну нарешті щось змінюється! Це супер!!! Готовий допомогти. Можу за власний кошт теж пару метрів зробити. Ну Мирка дав, ну молодець.
Наталі Показати IP 4 Грудня 2015 20:31
А пустити маршрутку на Маяки не можуть, їздить перший і другий маршрут о 8год і все далі дітки зі школи йдуть пішки 2км., зверталися у міську раду,а результату ніякого.
жидичанка Показати IP 5 Грудня 2015 07:34
Мирці респект! Прекрасний проект! Для любителів великів - мальовничий маршрут, який веде до жидичинського гарного лісу. Та врешті-решт краще на двухколесному крутити, ніж в теперішніх жидичинських (104) маршрутках свідомість втрачати від перенаповнення. Перевізники 104 - майте совість!
Жидичанин до жидичанка Показати IP 5 Грудня 2015 12:04
Якщо в Жидичині є ліс-то я Далай-Лама! Щодо маршруток-переповнена одна із 20 рейсів,так що нема чого "гнать валну".Ну і на кінець-кожний з розуму сходить по-свому...
Липлянець Показати IP 12 Грудня 2015 22:45
Мальовничий маршрут повз кладовище ХА ХА....
жидичан Показати IP 17 Грудня 2015 09:15
..........дійсно краще катнути на велосипеді, бо до 10 ранку в маршрутках 60-ті роки (відчуваєш себе "затовченою сірою масою") - аналогічно після 17.00.............короче цей напрямок Богом забуте місце(((((((((..........а взагалі люди, то ж шукайте позитив у цьому..........і до джерела по дорозі можна доїхати.........і до лісу Кульчинського (через Жидичин)......а маршрутчики хай далі пізд.........., що не вигідний маршрут, звичайно їм вигідно, коли "повна консерва всередині"...........став жити в Жидичині- а таке відчуття що в Камінь-Каширському р-ні))))))))
Липляни Показати IP 25 Грудня 2015 13:54
Проїхавши по Липлянській дорозі можна повибивати зуби.
Жидичин Показати IP 25 Грудня 2015 14:10
Чому у вихідні не їздять всі рейси маршутки 104 .Це літом це можна почекати,но не зимою,а зранку в будні маршут Клепачів взагалі незупиняється на зупинці "бригада на початку Жидичина".
Місцева Показати IP 5 Травня 2016 15:32
Коли ж закінчать велодоріжку на Жидичин??? Проклали кілька метрів бруківки і що , решту в Мирків в кишені осіло??? А проект розхвалили на цілу Волинську"губернію"!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus