USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

На кордоні Білорусі з Волинню – накопичення вантажівок

9 Лютого 2016 13:55
Прикордонники Луцького загону повідомляють, що з початку лютого відбувається збільшення вантажопотоку на українсько-білоруському кордоні, а саме в пункті пропуску «Доманове», що у Ратнівському районі на Волині. Зокрема фіксується збільшення вантажівок, які прямують на в'їзд в Україну.

Про це повідомили у прес-службі Держприкордонслужби.

У зв’язку з непідписанням міждержавної Угоди між Республікою Польща та Російською Федерацією «Про застосування правил здійснення автомобільних перевезень з Російською Федерацією та встановлення квот на 2016 рік» польською Стороною припинено пропуск вантажних транспортних засобів з реєстраційними номерами РФ, які слідують із Республіки Білорусь транзитом через територію Республіки Польща до країн ЄС. Тому водіями та фірмами-перевізниками приймаються рішення щодо об’їзду Польщі транзитом через Україну до Словаччини та Угорщини.

Станом на сьогодні накопичення вантажних автомобілів перед пунктом пропуску «Доманове» складає 70 автомобілів. При пропускній спроможності цього пункту пропуску на в’їзд в Україну 75 вантажівок за добу, контрольні служби тільки за останню добу оформили 125 вантажних транспортних засобів.

З метою запобігання виникнення нестандартних ситуацій та не допущення порушень режиму державного кордону українською Стороною проводиться комплекс заходів, направлений на забезпечення ритмічності роботи пункту пропуску, пришвидшення пропускних операцій саме на в’їзд в Україну по вантажному напрямку. Для цього як прикордонниками, так і митниками збільшено кількість контролерів на в’їзному каналі за рахунок інших напрямків, з водіями постійно проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота, із суміжною Стороною заплановано проведення зустрічі щодо обговорення питання перенаправлення транспортних засобів на інші пункти пропуску.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Юлія Парій Показати IP 9 Лютого 2016 15:01
І там хаос, до чого котиться наша країна?
арістарх до Юлія Парій Показати IP 9 Лютого 2016 16:04
Угода між Україною і Росією на 2016 рік теж не підписано.Чому агресора на свою територію незаконно пропускаємо ?Хто наживається?
тарас Показати IP 9 Лютого 2016 16:02
Польща виконує санкції не пропускаючи російські фури, а наші підтримують агресора прямо як жлоб гарант з Рошеном.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus