USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На луцькій вулиці гілля дерев затуляє дорожній знак

25 Липня 2016 11:17
Гілки каштанів на вулиці Архітектора Метельницького (в районі вулиці Дубнівської) затуляють дорожній знак.

Про це на платформі «Відкрите місто» написав Володимир Косінець.

"Гілками каштанів повністю заріс знак "дати дорогу", який є важливим регулювальником у вечірній час, коли світлофори перестають працювати.

Став свідком аварійної ситуації, коли водій вважав себе на головній дорозі, адже ця дорога на попередньому перехресті "головна" та ширша відносно прилягаючих доріг ліворуч та праворуч", - написав Володимир Косінець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
А Показати IP 25 Липня 2016 11:26
А де та вулиця, де той знак? Написали писаки, як у воду...
До автора Показати IP 25 Липня 2016 11:34
Читаю статтю і не можу зрозуміти в чому полягає суть вищевикладеного. Якщо є проблема "Гілки каштанів на одній з луцьких вулиць затуляють дорожній знак", то потрібно її вирішувати, вказавши хоча б назву вулиці.
А2А Показати IP 25 Липня 2016 11:36
Звертайтесь до активістів захисту зелених насаджень в місті, вони пересадять каштани або переставлять знаки. Тоді й побачим, чи вони можуть щось зробити, чи лише пи,,,діти.
нхя не смішно до А2А Показати IP 25 Липня 2016 13:56
Знак перенесуть на середину проїзної частини, щоб краще видно було.
А2А до нхя не смішно Показати IP 25 Липня 2016 15:28
Так і я про те ж. Хтось має або повісити знак над дорогою, або переставити його ПЕРЕД деревом. Якщо захисники довкілля так дбають про дерева, то нехай допоможуть комунальникам, а не "різати не дам, в мене машини немає, знаки та парковочні місця мені не треба".
Лучанин Показати IP 25 Липня 2016 14:29
Дорожній знак затуляє дерево також при руху з вулиці Шопена до перехрестя з вулицею Огієнка. Неодноразово траплялися аварії,незважаючи на те,що нанесена дорожня розмітка.Справа в тому,що в час-пік водії рухаючись в щільному потоці автомашин не мають можливості цю дорожню розмітку побачити,а дорожній знак закривають гілки дерев,особливо в літній період.Пропоную дорожній знак продублювати над дорогою.
А2А до Лучанин Показати IP 25 Липня 2016 15:18
Тільки що проїхав там, вже обрізають
Лучанин до А2А Показати IP 25 Липня 2016 18:00
Я теж щойно там проїхав,то вже обрізали.Так що,відповідальні служби самі не слідкують за дорожними знаками,а тільки коли станеться ДТП або лучанин носом ткнуть???
А2А до Лучанин до А2А Показати IP 26 Липня 2016 13:54
Інколи мені здається, що в місті керують лебідь, рак і щука. Немає виваженого комплексного підходу до благоустрою. То знаки поставлять за стовпом, а ще краще за деревом, і потім 5 разів на рік скубають його, то пішохідний перехід намалюють, що з двох боків вулиці впирається в бар'єр (вул. Глінки перед кільцем на Володимирській), а за кількість додаткових зупинок громадського транспорту вже й говорити не хочеться, їхати неможливо ні за тролейбусом, ні в ньому, я на милицях торік по Соборності рогатого обігнав. В чомусь недопрацьовують, чи не спілкуються між собою чиновники з структур ЖКГ, архітектури, транспортники та ін.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus