USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На центральній вулиці Луцька заборонять паркуватися?

18 Вересня 2014 11:14
Пішохідну вулицю Лесі Українки у Луцьку звільнять від припаркованих авто, щоправда, лише на один день.

19 вересня у рамках Європейського тижня мобільності в Луцьку –«День ПАРКування»!, - повідомили у відділі інформаційної роботи міськради.

День Паркування – це міжнародний рух, який за роки свого існування з 2005-го охопив 162 міста в 35 країнах світу на 6 континентах.

Мета Дня ПАРКування – нагадати усім, що місто – це, передусім, простір для людей. Публічний простір для пішоходів – найважливіша частина міста. Адже місто оживає, коли люди виходять із власних будинків на вулиці, площі, у сквери та парки. Люди стають щасливішими, маючи можливість спілкуватись із рідними, друзями на природі чи читаючи улюблену книгу на лавочці на затишній вулиці.

19 вересня лучани побачать, якою може бути пішохідна вулиця Лесі Українки, якщо її реально звільнити від нав’язливого руху автомобілів, - йдеться у повідомленні.

Довідково:

З 16 по 22 вересня Луцьк разом з понад 2 000 міст Європи долучиться до Європейського Тижня мобільності (ЄТМ), щоб обмежити використання приватних автомобілів на користь громадського і велосипедного транспорту, та пішохідного руху. Цього року ЄТМ пройде під гаслом "Наші вулиці, наш вибір!"
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Оля Показати IP 18 Вересня 2014 12:38
Давно пора.Ще звільніть біля України цих таксистів, А то там таке стовпотворінняМаршруткит,таксисти.тролейбуси.Бо бачите біля панів-суддів,де все в дзеркалах, служителів феміди зупинку забрали,Це білі люди, суддять за бабло,корупціонери і хабарники повинні працювати так,щоб голий бідний люд їм не заважав,вони працюють собі в кармани.А люд- це бидло,яке заважає жити можновладцям
ЯЯ до Оля Показати IP 18 Вересня 2014 15:23
Дійсно, коли була зупинка біля суду, то всім було зручніше. І тож і гроші знайшлись її перенести без проблем, а так за звичай, волають що грошей нема, ні на знаки дорожні ні на світлофори, щоб встановити там де вони потрібні, навіть на нормальне освітлення пішохідних переходів грошей нема.
лучанин Показати IP 18 Вересня 2014 13:52
давно пора! ато вже геть охаміли. ганяють як по шосе!
Мля Показати IP 18 Вересня 2014 15:25
Зараз біля драмтеатру, впритул до лавочок , парковка, а де там пішохідна зона тепер? пройти ж неможливо через машини, ті виїзджають, ті паркуються.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus