USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині за добу витягли 43 автівки, що потрапили у замети

17 Січня 2017 11:59
Волинські рятувальники протягом доби здійснили 12 виїздів по витягуванню автомобілів з снігових заметів (кюветів) у Володимир-Волинському, Іваничівському, Луцькому, Ратнівському районах та у Нововолинську.

Як повідомляє прес-служба ДСНС у Волинській області, загалом вивільнено 43 автомобілі, у яких перебувало 92 людини.

Як повідомлялося раніше, вчора, 16 січня, поблизу Нововолинська рятувальна служба з Іванич витягувала фури та легковики з кюветів, куди вони злетіли через слизьку дорогу.

Під час проведення аварійно-рятувальних робіт за допомогою пожежно-рятувальної техніки всі автівки доправлені на безпечну ділянку дороги.

З метою запобігання випадкам травмування та переохолодження у період складних погодних умов рятувальники закликають громадян без потреби не вирушати в далеку дорогу.

Якщо така необхідність є, то потрібно подбати про запас пального та харчів, забезпечити наявність лопати та троса, надійних засобів зв’язку.

Рятувальники закликають волинян бути максимально уважними за кермом, дотримуватися безпечної швидкості руху, інтервалу та дистанції. Під'їжджаючи до пішохідних переходів, місць розташування дитячих установ знижуйте швидкість до мінімуму. Також закликають пішоходів бути якомога обережнішими: не вибігати різко на дорогу, переходити проїзну частину у встановлених місцях. Люди, що переходять дорогу, можуть посковзнутися і впасти. Дотримуватися вимог правил дорожнього руху, бути уважними і обережними, особливо у темний час доби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus