USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На волинських дорогах здіймаються «хвилі». Фото

20 Жовтня 2016 13:01
Інспектор Ляля продовжує перевіряти стан доріг у Володимир-Волинському та Іваничівському районах.

Так, учора, 19 жовтня, інспектор Ляля 19- вирішила провести перевірку двох основних доріг у Володимир-Волинському районі: із Володимира-Волинського до Нововолинська та об’їзну дорогу до міста Устилуг зі сторони Ковеля.

Про це повідомляє БУГ.

В соціальних мережах часто автовласники скаржаться на стан доріг у Володимир-Волинському районі. Водії змушені виїжджати на зустрічну смугу для того, щоб об’їхати вибоїни, і це створює серйозну небезпеку та аварійну ситуацію на дорозі.



Нагадуємо, що “Інспектор Ляля” в сидячому положенні має зріст 6-ть сантиметрів, тому для нас є своєрідним мірилом, що візуально показує, які глибокі та небезпечні вибоїни на дорогах.



Згідно з чинним Державним стандартом України 3587-97, розміри ям не повинні бути більше 0,5 м² або 6 см в глибину. Всі ями, які більше хоча б по одному параметру, повинні бути усунені протягом 10-денного терміну (максимум).





Перешкоду створюють для водіїв “хвильки” з асфальтного покриття, яких досить багато зустріла Інспектор Ляля на дорогах, що перевіряла.



Щоправда частину великих ям дорожники “залатали”. Проте сумнівно виглядають їх ремонтні роботи. До слова, як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, цього тижня замінили 2 тисячі метрів квадратних нової дороги Луцьк-Львів, яка "попливла" через через шар дьогтю під покриттям.

На відрізку дороги від Володимира-Волинського до Нововолинська найбільш проблемним є частина в межах зупинки села Дігтів, на під’їзді до села Суходоли та в межах населеного пункту.

За два дні до нашої перевірки на в’їзді до села Суходоли була величезна вибоїна на яку просили звернути увагу читачі інтернет-видання “БУГ”. Кажуть за останній місяць пару десятків водіїв там пробили собі колеса. За інформацією поліції, вибоїна була завдовжки – 3,35 метра, ширина – 1,25 метра та глибина 30 сантиметрів.



Інспектор Ляля звернула увагу на камінчики, які розкидані від проїзної частини. Ймовірно відлетіли з під коліс автомобілів, що швидко рухались.



Об’їзна дорога міста Володимир-Волинський (Р15), котра веде до митно-пропускного пункту із Польською республікою, вражає своїм вкрай запущеним станом. Хоча місцями зустрічаються “свіжі латки”.

Особливо в поганому стані знаходиться частина дороги приблизно посередині об’їзної. На цій ділянці безліч глибоких ям, а по стану дорожнього покриття можна з легкістю здогадатись як саме водії об’їжджають вибоїни.

Незрозуміло виглядає на асфальтованому покритті дорожня розмітка. В Інспектора Лялі склалось враження, що вже дуже давно ніхто її не поновлював.

Для всієї довжини дороги характерні “хвилі”. Особливо виражені вони поблизу кільця, що біля озера Лісне. Місцями “хвилі” дуже високі. Інспектор Ляля помітила сліди від того, що автомобілі дном кузова торкаються асфальту.



Під час проведення інспектування доріг, майже за годину було помічено декілька КАМАЗів із деревиною.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
123312 Показати IP 20 Жовтня 2016 13:14
Пакращення вже настало. Просто треба його побачити і перемогти Володьку Путіна. Саме він заважає нам відремонувати дороги. Він внедрив свою агентуру у автодори та міські радию От вони і саботують.
Анонім Показати IP 20 Жовтня 2016 13:15
Європа!!!
Олександр Показати IP 20 Жовтня 2016 14:22
А зима ще навіть не почалась а доріг вже нема.
Активіст Показати IP 20 Жовтня 2016 14:24
Мирка, пора на дембель, якщо себе поважаєш.
Толік рижий Показати IP 20 Жовтня 2016 16:29
Та по всій країні такі дороги! Нащо я плачу податок при купівлі кожного літру бензину?
Феодали і раби до Толік рижий Показати IP 21 Жовтня 2016 09:03
( скоро будемо рабами по Законах) ... Одному чи п'ятьом олігархам і платим з усього данину.... ВСІ УКРАЇНЦІ... РАБИ МИ НЕОФІЦІЙНО ДЛЯ ТИХ ЗА КОГО ГОЛОСУВАЛИ !!!
Валентин Показати IP 21 Жовтня 2016 17:50
На мою думку по Волинській області потрібно встановити ваги для вантажних автомобілів.Запровадити великі штрафи,так як у Європі.Дозволяється в Украійні вага з автомобілем 40 тонн.Тоді, фермери,лісники а також перевізники будуть дотримуватися норм навантажування на вантажний автомобіль.Щоб ви собі представляли пісок возять загальною вагою з автомобілем 50-70 тон,так само і фермери використовоюють вантажний транспорт сповна,при нормі 40.Тих доріг у нас не буде ніколи.Я згідний з вами що ми платимо податок з кожної літри палива і він повинен використовуватися для доріг а не в кармани політиків!!!Нас ніхто не почує поки ми самі не почнемо розуміти закони і дотримуватися них.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus