USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Нетверезий волинянин викрав авто, щоб «покататися»

6 Травня 2015 10:28
Угонщика затримали працівники Державтоінспекції.

4 травня 2015 року о 23-й годині до оперативного чергового горохівськогорайвідділу міліції надійшло повідомлення про угон автомобіля. 47-річний житель села Скобелка Горохівського району повідомив, щовикрали його автомобіль «Фольцваген Т-4», який був припаркований поблизу бару в місті Горохів, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

Після отримання інформації правоохоронці ввели оперативний план «Перехват». Автомобіль зупинили працівники ВДАІ з обслуговуванняГорохівського району разом із працівниками відділу забезпечення супроводження ДПС УДАІ поблизу села Скобелка.

Як встановили правоохоронці, за кермом викраденого буса перебував 41-річний житель Горохова. Керував чоловік автівкою у стані сильного алкогольного сп’яніння. Тож водія затримали та доставили в Горохівськийрайвідділ міліції.

- Інформація про незаконне заволодіння транспортним засобом внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 289 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.

Тривають слідчі дії та встановлюються усі обставини вчинення кримінального правопорушення, - повідомив перший заступник начальника – начальник слідчого відділу Горохівського райвідділу міліції Володимир Семенюк.

Окрім того, чоловіка притягнуть до адміністративної відповідальності за статтею130 (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) КУпАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus