USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Нововолинці провчили водіїв, які ігнорували ПДР

29 Серпня 2016 23:29
Активні громадяни Нововолинська заблокували автомобілі водіїв, які порушили ПДР, виїхавши на ділянку дороги, де рух заборонено, пише БУГ.

Під час святкування Дня шахтаря на проспекті Дружби, де заборонено рух транспорту у святкові дні, з вулиці Святого Володимира виїхало авто, тим самим порушуючи правила дорожнього руху та ігноруючи знак, встановлений при в’їзді на проспект.

Нахабного водія став стримувати велосипедист, повільно рухаючись попереду автівки і не дозволяючи йому їхати швидко, адже на дорозі в цей час перебувало багато жителів міста. Активні громадяни заблокували автомобіль і не пропустили далі.

Свідки інциденту викликали поліцію, проте правоохоронці так і не прибули. Працівники Нововолинського відділку поліції, які саме в той час спостерігали за дотриманням громадського порядку неподалік, повідомили, що контролюють тільки визначену частину дороги.

Тому свідомим мешканцям міста довелося таким самим чином вгамовувати й інших водіїв, які ігнорували ПДР.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Василь Показати IP 30 Серпня 2016 01:26
Вже засудили? "Знак 3.2 "Рух механічних транспортних засобів заборонено" Дія знаку не поширюється: на транспортні засоби, що рухаються за встановленими маршрутами; на водіїв-інвалідів, що керують мотоколяскою або автомобілем, позначеними розпізнавальним знаком Розпізнавальний знак "Інвалід" «Інвалід»; на транспортні засоби, що обслуговують громадян чи належать громадянам, які проживають або працюють у цій зоні, а також на транспортні засоби, що обслуговують підприємства, які розташовані у позначеній зоні. У таких випадках транспортні засоби повинні в’їжджати до позначеної зони і виїжджати з неї на найближчому перехресті до місця призначення." А ви впевнені що дії цих водіїв не підпадали під це визначення? А в першого номера АМ, відповідно не місцевий. А по-людськи не можна було пояснити, що там люди гуляють і як йому об'їхати? Може і не були б ці водії нахабними?
13 Показати IP 30 Серпня 2016 09:06
Олика плаче

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus