USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Підприємцю заборонили їздити луцькою вулицею

20 Серпня 2014 13:07
Через інтенсивний рух вантажівок помешкання лучан і каналізація руйнуються.

Члени Луцького міськвиконкому, сьогодні, 20 серпня, прийняли рішення Про обмеження руху великогабаритних автомобілів на вулиці Тарасова. Це зробили, пішовши назустріч мешканцям, які попросили «приструнити» підприємця, який ігнорує рішення міської ради і їх оскаржує.

До міськвиконкому звернулися мешканці вулиці Тарасова, які скаржаться на підприємця-власника автобази. Автобаза розташована в селі Омеляник Луцького району і має 15 вантажних автомобілів.

Усі ці автівки щодня і щоночі курсують вулицею Тарасова, хоч до автобази є ще 2 альтернативні доїзди, щоправда, дорожнє покриття там гіршої якості.

Зі слів місцевого мешканця Ігоря Антонюка, на вулиці розташовані старі будинки, які руйнуються через рух вантажівок. Там також є каналізація високого тиску, яка також руйнується.

«На водіїв заведені кримінальні справи, бо неодноразово місцеві мешканці висловлювали їм зауваження, а вони вчиняли хуліганські дії. Вдень і вночі 15 великогабаритних автомобілів їдуть під знаки. Люди не раз збиралися, викликали працівників ДАІ, ті писали протоколи. Але підприємець, користуючись зв’язками, вирішує всі питання», - каже він.

Ще у 2012 році Луцька міська рада прийняла рішення про заборону руху великогабаритних автомобілів цією вулицею і встановлення габаритних воріт. Однак, підприємець оскаржив це рішення в суді. Суд це рішення скасував, мотивуючи перешкоджанням веденню підприємницької діяльності, адже не була затверджена схема руху.

Тому на розгляд міськвиконкому запропонували рішення, яким затвердили схему руху, де визначено альтернативний доїзд до автобази, і заборонили рух вантажівки вулицею Тарасова до 1 вересня.

Габаритних воріт там встановлювати не будуть, аби не порушувати рішення суду, яким заборонено там встановлювати ворота. Цей пункт забрали з проекту рішення, аби «врятувати» начальника департаменту ЖКГ Івана Кубіцького від візитів до прокуратури. Бо він побоювався, що в разі прийняття рішення про встановлення воріт, його могли притягнути до відповідальності за те, що він, як чиновник, не виконав рішення суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 31
333 Показати IP 20 Серпня 2014 14:47
а як прізвище підприємця ? випадково не Мельничук ?
АТО Показати IP 20 Серпня 2014 15:32
та це мабуть горе-бізнесмен , ПІДПРИЄМЕЦЬ - Микола Ліпко, який заборгував ПРИВАТБАНКУ понад 500тис.дол.США кредитів та % , цікаво чому цей банк і досі ніяк не може забрати свої 10 чи 13 авто, що у заставі тай арештувати інше майно цього прохадімца та його членів сім'ї ????!!!!! ось так люди створюють свій власний капітал за рахунок коштів вкладників з ПРИВАТБАНКА !!! куди дивиться служба безпеки банка, юридичний департамент в т.ч. прокуратура міста Луцька і виконавча служба ??? ГАНЬБА ВСІМ !!
Сусід до АТО Показати IP 20 Серпня 2014 20:28
А вас шановний хай не хвилюють кредити "горе-бізнесмена і прохадімца" та членів його сім"ї. Всі на вулиці бачать хто і за чий рахунок створює свій капітал, в "горе бізнесмена" немає джипів за 100 тис.доларів і вілли в три поверхи. Цікаво де чесній ніде не працюючій людині взяти такі гроші? Чи не в тому ПРИВАТБАНКУ, а може обманюючи людей і привласнюючи їх майно? Перш ніж писати всяку дурницю прослідкуйте за собою, чи ви думаєте, що ніхто нічого незнає а ви "белый и пушистий".
АТО до Сусід Показати IP 21 Серпня 2014 09:51
в дупі я мав таких сусідів-хвастунів і нахаб...........
Анонім до АТО Показати IP 21 Серпня 2014 11:01
А ми, ваші сусіди, ще далі вас мали!!!!
1234 Показати IP 20 Серпня 2014 15:48
Ну так забороніть тепер половині перевізників Луцька доїзд до бази у кого та ж сама ситуація. Потрібно було зробити експертизу дорожнього покриття, а потім вкласти 1 млн. грн. у відновлення, якого двадцять років не було. І не було б жалоб. А то звикли за рахунок підприємців виживати, а потім ще й задавлювати! Як не було мера в Луцьку, так його і немає. Тільки очі замилює. Ти краще розроби програму розвитку туризму в Луцьку, чи інвестиційної зони типу порт Ковель. В місті брудно, доріг і освітлення немає. Дійде ще й до тебе черга разом з твоїми депутатами.
5678 до 1234 Показати IP 20 Серпня 2014 15:59
про які дороги можна сьогодні говорити, коли лише щодня АТО для держави обходиться у 70 млн.грн........................затихни і рипайся, коли дуже складна ситуація на Сході то думати треба не про бази і дороги, а про людей які воюють за мир на Україні і про відновлення у майбутньому інфраструктури Донецька та Луганська в т.ч. і про Крим не треба забувати- це теж Україна і путлярам його ніхто не пробачить і не віддасть !!! Слава Україні, Героям Слава !
1234 до 5678 Показати IP 20 Серпня 2014 16:08
а 70млн. грн щодня звідки брати, ти недолуге теля. Такі підприємці і платять, тянуть бюджет хоч якось, а не олігархи і пустомелі. АТО не триває 20 років. Просто Луцьку "везе" на мерів-господарників.
5678 до 1234 Показати IP 20 Серпня 2014 16:22
не хами мені хамло, я тебе не обзивав ........ти синок мені у внуки годишся , а щодо того хто тяне бюджет то не сміши тут нікого бо підприємці платять фігню від 200 до 1000 грн. максимум, всі тепер кажуть що бідують так що ці байки по бюджет залиш своїм дітлахам як казочку на ніч
1234 до 5678 Показати IP 20 Серпня 2014 16:39
Ніхто тебе поки не ображає. Є підприємці, які платять 200грн, а є які платять 10тис. в місяць і зарплати. Питання в тому, що потрібно завжди находити компроміс головному менеджеру, а не рубати з плеча (не важливо чи це транспортник чи базарник). Тепер державі кожна копійка дорога. Тому потрібно дорожити людьми в цей час.
АЛАДІН до 1234 Показати IP 20 Серпня 2014 16:40
ТУТ ЧИТАЮ ЧИЙСЬ БРЄД, ЩО ПІДПРИЄМЦІ ПЛАТЯТЬ ПОДАТКИ І ТЯНУТЬ БЮДЖЕТ------------ТИ КЛОУН САМ ПУСТІ ДЕКЛАРАЦІЇ ЗДАЄШ І ЗВІТИ ПО 200 ГРН. ЗА МИНУЛІ ПЕРІОДИ, ПОДИВИСЯ І НЕ ТЯВКАЙ ТУТ ............ВО РОЗСМІШИВ
1234 до АЛАДІН Показати IP 20 Серпня 2014 16:55
Здаєш пусті декларації і сопи в дві дирки поки ще зелена інспекторша до тебе не зателефонувала. А краще взагалі вернись в той ліс звідки тебе природа відпустила на мить.
АЛАДІН до 1234 Показати IP 20 Серпня 2014 17:34
ПРО 10 ТИС.В МІСЯЦЬ ТИ ЧУВАК-СЕМИМІСЯЧНИЙ ЗАГНУВ ТУТ, ДА ЩЕ І З/ПЛ ЛЮДЯМ НАЙМАНИМ ПЛАТИШ, ТО ЩЕ І СОБІ ТРЕБА 15000ГРН. ЗАЛИШИТИ --- ТО ТИ ПРОСТО ФАНТАЗЕР, Я ТАКИХ НЕ БАЧИВ ДА І ОТО ТУТ ПРОСТО ВСІ СМІЄМСЯ З ТАКОГО ЧЕСНОГО І ПРАВЕЛЬНОГО ХЛОПА..................МОЖЕ ХВАТИТЬ ТУТ БРЕХАТИ ДА І НАПРАВЛЯТИ У ЯКИСЬ ЛІС ЛЮДЕЙ, А КРАЩЕ САМ ЗАЛІЗЬ У СВОЮ ЗЕМЛЯНКУ і не НЕВИСОВУЙСЯ.................не смерди тут, достав......
1234 до АЛАДІН Показати IP 20 Серпня 2014 18:22
caps lock виключи, чучело
Кіса до 1234 Показати IP 20 Серпня 2014 16:06
а хіба наш мер Романюк не з ПРИВАТБАНКА ? То хай піджене колишніх своїх начальників відділу кредитування та юридичного разом з безпекою, хай наведуть порядок у банку щодо злосних неплатників кредитів та щодо їхнього майна яке у заставі тай іншого.........а то люди звикли брати чужі кошти (кредити) а віддавати треба свої зароблені (не хочуть, жирують)
Cаня Показати IP 20 Серпня 2014 15:50
а хтось може дати більш точне інфо щодо власника автівок ? маю ще три фури і хочу продати за 50% відсотків (відмінний стан)
інет до Cаня Показати IP 20 Серпня 2014 16:08
дай рекламу в інтернеті і не парь собі мозг і іншим !
))) Показати IP 20 Серпня 2014 20:06
Тут така дискусія, думаю під шумок винести на обговореняя питання про заброну руху ведикогабаритного транспорту по вул. Львівській - там теж, як не дивно, живуть люди. Шум, пил, викиди в повітря, вікно відчините неможливо ні зранку, ні ввечері, а про руйнацію дорожнього покриття годі й казати, тільки уявіть в яку суму обходиться щорічний ремонт цієї дороги!!!!!! Телефончик Ігора Антонюка можна в студію? Я так розумію він рулить це питання?
Сусід Показати IP 20 Серпня 2014 20:42
Шановні мешканці вулиці Тарасова, доводжу до вашого відома, що вантажівки не курсують вулицею (вони не маршрутні таксі), а проїзджають десь в межах 4-5 в ТИЖДЕНЬ!!!! і дуже повільно. В кого там що сипеться незнаю, а каналізація тут завжди була не в кращому стані ще далеко до того як почали їздити вантажні авто. Як вам не соромно "ДОРОГІ СУСІДИ" поливати брудом Миколу, ви ж всі його добре знаєте виросли разом, а зараз коли він відкрив свою справу задушила "УКРАЇНСЬКА ЖАБА" хто ж вам забороняє "флаг в руки" і вперед.
имваримиачмив до Сусід Показати IP 20 Серпня 2014 21:01
"Дорогі сусіди" нібито кажуть ще й дань вимагали за кожен проїзд фури у вигляді товарів з напівпричепів, тому уявіть який контингент там зібрався проти підприємця. Дійсно, грудна жаба заїла.
це вже було до имваримиачмив Показати IP 21 Серпня 2014 22:14
http://www.volynnews.com/news/society/vantazhivkam_na_tarasova_u_lutsku__zas/
знаючий до имваримиачмив Показати IP 21 Серпня 2014 22:19
прикольно самому собі писати
Анонім Показати IP 20 Серпня 2014 20:56
Вважаю доречним прояснити ситуацію,а саме : заборгованість по кредиту перед Приватбанком у вищезгаданого підприємця близько 500 тис грн, позика бралась в іноземній валюті, в заставі була і є земельна ділянка, на якій знаходиться вищезгадана стоянка для автомобілів, виплачуватись кредит перестав у 2011р,на рахунок податків працює близько 20 чоловік,навіть при мінімальній зарплаті порахуйте,скільки потрібно заплатити податків і.д.на рахунок руху по вул.Тарасова неодноразово пропонувалось відремонтувати дорогу, зробити графік руху і.д.,а кому відоме прізвище Антонюк, фірма "Конфідент", той посміється, що щось я можу вирішити в суді. PS Мабуть цій країні потрібні тільки прокурори,міліціонери та держслужбовці, адже саме вони наповнюють бюджет цієї країни і є цвітом нації, а звичайні підприємці заважають жити простим громадянам і тому терміново потрібно відправити підприємців і активних громадян наприклад в країну"Гондурас". СЛАВА УКРАЇНІ!!!!!!
ирпмтомоьиь до Анонім Показати IP 20 Серпня 2014 21:04
"Страна непуганых идиотов" - це про сусідів з захворюваннями грудної жаби.
Лучанин Показати IP 20 Серпня 2014 21:42
Так званий місцевий мешканець Ігор Антонюк відомий своєю шахрайською діяльністю, він неодноразово ошукував людей . зловживаючи їх довірою , це ім"я також добре знають у правоохоронних структурах та судах, адже пан Антонюк Ігор Степанович відомий своєю участю у всіляких аферах та корупційних схемах ... Якщо така людина, що є нечиста на руку проявила себе як "активный гражданин" та пішла по судах із своїми недолугими претензіями - це означає тільки одне - він побачив там свій особистий інтерес , не знаю що саме , можливо хоче отримати від згаданого підприємця певну суму грошей , адже промишляє він такими справами давно , втягує людей в афери , а потім вимагає якісь компенсації у вигляді чималих сум спочатку шантажує словесно , а потім іде через суд , це їх сімейне хоббі , брат Антонюка юрист , тож вони в суд ходять як "діти в школу" , добре знають як і кому там дати "на лапу" щоб схилити суддів на свою сторону ...., а те , що міська Рада пішла на поступки відомому шахраю говорить тільки про одне - КОРУПЦІЯ В ЛУЦЬКУ КВІТНЕ І ПРОЦВІТАЄ !!!!!
де факти до Лучанин Показати IP 26 Серпня 2014 17:59
Факти в студію, а так тільки слова.
Друг Ліпка Показати IP 21 Серпня 2014 20:33
Дуже класно, що так по живому зацепили цю нахабу і крахобора Ліпка та його зятьків. Як то кажуть, на злодієві і шапка горить, це щодо коментів "Лучанин", "Сусід" та інших - це ж ясно як божий день, що за цими логіном скривається Ліпок і Ко. Хай краще розкаже за своїх родичів в Луцькому міськрайонному суді та одному з Адміністративних судів Львова, через яких скасовує законні рішення Міськради та чхати хотів на громаду та людей. Сподіваюся, що нарешті кримінальні справи дійдуть до суду, обмежувальна рамка буде встновлено, міськрада звернеться до Ліпка з позовом за пошкодження каналізації та покриття на вул. Тарасова, а з часом відремонтує пошкоджені будинки мешканців вул. Тарасова і дехто буде вже не такий хитропопий. Кожному буде по ділам його. Успіхів. Не забудьте пан Ліпко ми стежимо за ситуацією. Далі буде.
теж друг Ліпка до Друг Ліпка Показати IP 23 Серпня 2014 00:15
1. На вул. Тарасова проживають де-кілька сотень осіб, а не лише Антонюк, директор однієї з шкіл і ще дві особи сумнівної зовнішності, котрі займаються формальним вимаганням і погрозами. Це не рішення громади, а справа помсти де-кількох громадян. 2. Судові рішення ніхто в Україні не відміняв. Запропонований доїзд не відповідає тех. умовам. 3. Збираються докази порушення правил і норм будівництва будинків вищевказаних осіб згідно ген. планів вулиць. Очікується комісія по виявленню порушень будівництва. Судовий позов. 4. Пропонується зібрати підписи зі всієї вулиці на предмет створення експертної групи в Міській Раді з метою капітального ремонту дорожнього покриття вул. Тарасова в наступному році. P.S. Шановні панове, ваші зусилля у вигляді висвітлення інсайдерської банківської інформації чи наступних погроз, будуть прикріплені до позову за номерами IP адрес, що надаються провайдером, закріпленим за адресами мешканців.
Підприємець до теж друг Ліпка Показати IP 26 Серпня 2014 17:41
"Шановні панове, ваші зусилля у вигляді висвітлення інсайдерської банківської інформації чи наступних погроз, будуть прикріплені до позову за номерами IP адрес, що надаються провайдером, закріпленим за адресами мешканців." - ти шо там куриш???
Оксана Показати IP 17 Серпня 2017 11:32
А от в селищі Велика Димерка Броварського району Київської області селищний голова Бочкарьов Анатолій Борисович через перешкоджання ведення господарської діяльності знищив підприємницьку діяльність місцевого приватного підприємця і підприємець змушений був закрити свій магазин. А сталося це через те, що селищний голова незаконно встановив шлагбаум на вулиці загального користування і тим самим перекрив рух до магазину. Підприємець звернувся до суду, суд прийняв рішення прибрати шлагбаум та звільнити дорогу для проїзду автотранспорту, а Бочкарьов судове рішення ігрорує, чим скоює злочин проти правосуддя.
Бейліз Показати IP 14 Липня 2018 15:30
Отак-то. Я так бачу, що через ідіотів Україна буде ще біднішою. Що одні, що другі пишуть фІГНЮ, НЕ РОЗУМІЮЧИ, ЩО ГРОШІ З НЕБА НЕ СИПЛЯТЬСЯ. Створюйте робочі місця, а не плодіть одних чиновників і службовців, які живуть на народні гроші, тобто податки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus