USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Розшукують водія, який збив 4-річного волинянина

4 Вересня 2015 17:21
Водій з місця пригоди зник. Автопригода трапилася вчора, 3 вересня, на вулиці Грушевського в селищі Луків Турійського району.

Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

Невідомий водій невстановленого мопеда, рухаючись зі сторони автодороги Київ-Ковель в напрямку села Біличі, наїхав на 4-річного місцевого хлопчика, який раптово вибіг на проїжджу частину дороги. Збивши дитину, водій скутера із місця пригоди зник.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди дитина отримала тілесні ушкодження, але не госпіталізовувалася.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди розпочато кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

«Шановні волиняни! Якщо ви стали свідком автопригоди, просимо вас надати інформацію, яка б допомогла встановити особу винуватця ДТП», - йдеться у повідомленні правоохоронців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Окуні Показати IP 5 Вересня 2015 06:54
Винуватець ДТП...4-й хлопчик!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus