USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сучасна німецька класика: у Луцьку презентували Mercedes GLS та E-Клас*

23 Травня 2016 17:00
Оновлений після рестайлінгу GLS-Клас та справжня класика з шістдесятирічною історією - Е-Клас презентували волинянам. Найтехнологічніші автомобілі світу, які демонструють вражаючу економічність, елегантний дизайн та комфорт - вже доступні для замовлення волинянам.

Чимало волинських поціновувачів вишуканих авто з трипроменевою зіркою на капоті давно знайомі між собою, тому новинки GLS та Е-Класів стали хорошим приводом знову зустрітись.

«Найсучасніші автомобілі, які зроблені людиною для людини, машини, які мають безпрецедентні переваги над іншими автомобілями. Ви будете здивовані характеристиками цих авто», - так охарактеризував новий позашляховик та седан генеральний директор ПАТ «Волинь-Авто» Юрій Корольчук ще на початку заходу.

Першим відкрив свої силуети та контури кузова, які ховали під полотном, новий GLS-Клас.

«Це S-клас у класі позашляховиків. Кращого автомобіля досі ще не було, і, я думаю, ще не скоро буде. Авто зроблене з турботою про водія та пасажирів», - зауважив Юрій Корольчук.

Цю тезу підтверджує і нова назва класу: після рестайлінгу вона змінилася з GL на GLS. Новий GLS зміцнив лідерські позиції у своєму сегменті. Причиною цьому став оновлений дизайн, покращений інтер’єр, а також інноваційні технології для підвищення комфорту руху та безпеки.

Автомобіль GLS впорається зі всіма викликами, як з повсякденною експлуатацією, так і з виїздами за межі доріг з твердим покриттям, забезпечуючи при цьому атмосферу комфорту.

Якщо порівнювати його з попереднім поколінням, то новий GLS став більш економічним та комфортним. Зокрема, завдяки удосконаленій пневматичній підвісці, яку можна регулювати, а також новій дев’ятиступеневій коробці 9G-tronic.

Повнорозмірний SUV, безперечно, буде цікавий для клієнтів, які бажають насолодитися просторим салоном для 7-ми пасажирів і розкішшю у сучасній інтерпретації. Незважаючи на достатньо гострі лінії оптики та бамперу, наявність аеродинамічних дифузорів та інших дрібниць екстер’єру, які підкреслюють характер автомобіля, він стане чудовим вибором для великої сім’ї. Адже поєднує в собі розкішний дизайн, комфорт та, водночас, практичність.

Незважаючи на стереотипи про «великі авто для великих чоловіків», оцінювати інтер’єр нового GLS першими взялись представниці прекрасної статі. Гості дійства кажуть, що салон доволі просторий, ергономічний. А всі органи управління інтуїтивно зрозумілі та знаходяться «на своєму місці».

Слідом за GLS, свою маску зняв і новий седан від Mercedes. Е-Клас є однією з найзнаменитіших серій німецького автовиробника. І хоча позначення Exekutivklasse (що в перекладі з німецької означає «бізнес клас») ввели лише в 1993-му році, історія Е-Класу - це історія всієї марки. Адже до 1982 року вони були наймасовішими автомобілями.

Юрій Корольчук каже, що новий Е-Клас – це елегантний і спортивний автомобіль, який чудово підійде для тих, хто любить впевненість на дорозі, а також елегантні риси дизайну. Генеральний директор ПАТ «Волинь-Авто» переконує, що автомобіль здивує навіть тих, хто вважає себе досвідченим водієм. Адже, з його слів, новий Е-Клас – це безпека, комфорт та надійність.

Одна з «родзинок» авто – новий дизельний двигун, який вдало скомпонували з полегшеними конструкціями кузова та рекордними аеродинамічними показниками. Результатом став на перший погляд нереальний показник економічності - розхід палива в змішаному циклі становить лише 3,9 літра на 100 кілометрів пробігу.

Новий Е–Клас називають найбільш технологічним автомобілем в світі. Інтелектуальні системи Mercedes-Benz Intelligent Drive забезпечують новий рівень безпеки, а також дозволяють полегшити керування авто. А подекуди – навіть повністю замінити людину. Приміром, новий Е-Клас вміє самостійно паркуватись, навіть коли за кермом немає водія.

Юрій Корольчук каже, що новий GLS та E-Клас ще не показували клієнтам до презентації. Проте, перші прихильники марки з Волині та Рівненщини вже зробили замовлення на новинки від Mercedes. Відтак, вже найближчим часом новинки колеситимуть і дорогами нашого краю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 25
користувач Показати IP 23 Травня 2016 17:12
... а в цей час десь в Авдіївці , чи Широкіно... а в країні АТО ... слів бракує , дивлячись на це
злий Показати IP 23 Травня 2016 17:25
автомобілі якраз для читачів ВН
дідо Показати IP 23 Травня 2016 17:32
На Волиньавто зарплати мінімалки, а кирильчук мерседесами торгує.
До ДІДА до дідо Показати IP 25 Травня 2016 13:12
Шановний не Кирильчук ,а Корольчук Ю.С
Ха ха Показати IP 23 Травня 2016 17:35
Козюра голодающий )))) за їжею тягнеться)))
До ха ха до Ха ха Показати IP 23 Травня 2016 21:15
Ну канєшно, s-ку купив, то вже і їсти нема що)
Andrij Показати IP 23 Травня 2016 18:53
на 5000 грн до Mercedes і колесо не купиш, облизнулися і по хатам.....
правдоруб Показати IP 23 Травня 2016 18:54
Козюра- злодій, перший тут як тут. Киричук Саша, який обікрав з Романюком "Луцьктепло"... і найбільше вразив директор 21 гімназії Ковальчук, який вже подумує про інтелектуальне паркування і можливість показати куди ідуть гроші лох*в-батьків, здані на ремонти і добровільно-примусові внески! Вітаю з придбанням пане директор!
А тепер по суті Показати IP 23 Травня 2016 20:57
Не судіть строго, бо то малі люди ! Найбільше задоволення отримали ті, хто там не був, а дивиться на те все збоку. Симфонічна музика, вихлопна труба, напхані роти - якась окрошка, навіть не окрошка, а салат олів'є, розбавлений холодною водою. Неспроста Європа зустріч перенесла...
о Показати IP 23 Травня 2016 22:02
о,напевно завтра така черга вишикується!!!чи на всіх вистачить????
Перехожий Показати IP 23 Травня 2016 22:10
О! Позбирались заздрісні стерв'ятники! Ніхто навіть не сумнівався, що будуть на АТО кивати і т.п.. Вам самим не набридло ще?
Пірнач Показати IP 23 Травня 2016 22:16
Ярмолюк не обнімай чужу жінку
Марися Показати IP 23 Травня 2016 23:42
Шановний пан Пiрнач це не чужа жiнка,а пана Ярмолюка,й досить вже давно.тому Ваш коментар не доречний.
Koz Показати IP 24 Травня 2016 00:11
Нормальне авто - Єшка. Я купив дружині. Всім раджу не скиглити та заздрити а йти заробляти гроші бо життя воно одне і треба пити його зповна.
лікар до Koz Показати IP 24 Травня 2016 07:02
Не обпийся і не захлинись
Лучанка Показати IP 24 Травня 2016 10:12
На рах.21 ШКОЛИ-ВЖЕ давно відомо яка вона.Знань там не дають років 10як...
Лучани Показати IP 24 Травня 2016 10:13
Шкода цей "бомонд"...Чого так живемо по-новому,лучани,а???
ввв Показати IP 24 Травня 2016 10:49
цирк.....
Люмпен Показати IP 24 Травня 2016 11:01
Стільки заздрісників та нероб серед коментаторів. Ідіть та заробляйте гроші і купуватимете такі тачки
Питання до Люмпен Показати IP 24 Травня 2016 11:13
А підкажіть но шановний, де в Луцьку можливо заробити такі гроші, щоб придбати такий автомобіль?
глядач до Питання Показати IP 24 Травня 2016 12:50
Головне бажання мати!
огого до глядач Показати IP 24 Травня 2016 15:11
де тут можна заробити, що ти мелеш для європи ці авто дорогі при тому що вони заробляють євро, а ти про луцьк спустись на землю чудо.
Красуня Показати IP 24 Травня 2016 11:22
koz.....а мені бмв купи
el до Красуня Показати IP 24 Травня 2016 16:52
Його дружина максімум возика по там таму возить і то на цирлах
lavazza Показати IP 25 Травня 2016 12:26
Прилуцькі вказуватимуть лучанам,як заробляти??? Чи такий стиль для Прилук - намбер ван чи Ви всетаки київлянка?))) Горе, горе...Як це "чудово"нічого не робити,а тільки транжирити...і всеодно бути ніким=)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus