USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку буде додаткова тролейбусна зупинка

1 Квітня 2015 14:52
Навпроти станції технічного обслуговування, що на вулиці Володимирській у Луцьку, облаштують додаткову зупинку для електротранспорту.

Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету сьогодні, 1 квітня.

Так, до управління транспорту та зв'язку Луцької міської ради надійшло колективне звернення від мешканців обласного центру, які володіють земельними наділами у садовому масиві «Дружба» на вулиці Володимимрській. Вони «слізно» просили облаштувати тролейбусну зупинку у районі Омелянівського водозабору.

Як пояснили лучани, головною проблемою у цьому районі є велика відстань між транспортними зупинками. А враховуючи те, що дачні та садові масиви містяни відвідують, «нав’ючені» важкими сумками, бігати від зупинки до зупинки їм таки важко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вадим Показати IP 1 Квітня 2015 15:17
Велика подяка. Всі будемо пенсіонерами.
Марко Показати IP 1 Квітня 2015 16:59
Класно!!! А де та тролейбусна зупинка?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus