USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку водіїв громадського транспорту хочуть одягнути по дрес-коду

4 Вересня 2015 13:49
У Луцьку водіїв громадського транспорту хочуть одягнути в уніформу. Про це йшлося 4 вересня під час відкритої наради при управлінні транспорту Луцької міської ради щодо якості пасажирських перевезень, - повідомляє Волинський інформаційний портал.

Член виконавчого комітету Луцької міської ради Богдан Климчук став ініціатором цього проекту. Він впевнений, що використання принципу дрес-коду збільшить рівень довіри пасажирів до водіїв. Разом із тим виникатиме відчуття спільного колективу і спільних задач.

«Це може бути чорний низ та світлий верх. Як варіант, ті самі джинси темного кольору, бажано під туфлі», – підкреслив Климчук.

Представники підприємств, які займаються перевезеннями, впевнені, що така ідея не користуватиметься підтримкою у водіїв. Це лише спричинить додаткові проблеми, оскільки кошти на реалізацію ініціативи ніхто не виділить. Відповідно до плану, люди самі повинні купувати одяг, перед цим узгодивши, яка кольорова гама буде використовуватися в нашому місті.

Аналогічно виникає питання, що робити в холодну пору – купувати однакові куртки? Також присутні на нараді громадяни, які безпосередньо керують процесами перевезення, зробили акцент на недоцільності впровадження змін, оскільки в країні і без того багато проблем.

Не менше питань, які потребують суттєвих витрат, і в перевізників – сьогодні просто необхідне оновлення рухомого складу. Це вони пояснюють тим, що багато одиниць громадського транспорту доволі тривалий час перебувають в експлуатації і потребують вкладень.

Богдан Климчук впевнений, що питання з дрес-кодом потрібно вирішувати. «Воно прийде до нас, і в деяких містах України це вже відбулось», – додав посадовець, разом із тим попросив усіх присутніх посприяти тому, щоб Луцьк ішов у ногу з часом із іншими регіонами держави.

Натомість, під час наради зауважили, що нині є й низка інших дуже важливих проблем, вирішення яких дозволить забезпечити розвиток цього напрямку в майбутньому. Наприклад, у водіїв є елементарна проблема із відсутністю туалетів або місць, у яких себе можна привести до ладу. Почати, впевнені перевізники, варто саме з таких речей і вирішення схожих ситуацій. А після того можна говорити і про дрес-код.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Лучанин Показати IP 4 Вересня 2015 13:56
Чим дальше в ліс - тим більше дров!
Алла Показати IP 4 Вересня 2015 14:38
Заговорили за громадський транспорт,це добре.уніформа дисциплінує людину,створює гарну обстановку.Але у мене є інше питання:хто в Луцьку запровадив передавання грошей водію через пасажирів.? Мені прийшлось побувати не в одному обласному центрі,я такого не бачила.Або при вході пасажири дають водію або при уже наданні послуг гроші.хіба це правильно,запхав водій людей і починається збір грошей без квиточків,везе людей і одночасно керує автотранспортом?Якби наші можновладці хоч один раз проїхали у такому транспорті,вони відразу навели б порядок.Отже,чому мене мають товкти в плечі і казати: Передайте!
лучанка Показати IP 4 Вересня 2015 14:51
хотілося б, звичайно, щоб водії не були у майках чи спортивках, щоб поважали пасажирів (і себе). А ще - щоб не слухали єрунду по радіо і не змушували слухати її своїх пасажирів. А перевізники - аби мили транспорт хоч раз у тиждень!!!
Місіс Бурпл до лучанка Показати IP 4 Вересня 2015 16:46
А в 40 градусів можливо їздити в уніформі? Ви пані в жару певно одягаєте спідницю чи шорти, а водій має паритися в ніформі,ага. І як пов"язаний одяг водія з повагою до пасажирів? От мені чесно кажучи байдуже в чому він вбраний,хай хоч каструлю насадить на голову, аби довіз. Я не в транспорті підвищеного комфорту і не в таксі. Мені такситсти хамили і матюкали ні ща що, а маршрутчики ні разу. Чого ви на лікарів, на працівниць банків , продавців не жалієтеся? Там у нас що все ідеально? Далі йдемо: музика! Не хочеш слухати - не слухай. Для того мудрий дядько придумав навушники - скачала музику свою улюбену,запхнула свої навушники у вуха і слухай,що душа бажає. Ну а для особливо тонких натур,які у громадському транспорті хочуть послухати СВОЮ улюблену мухику,подумати про життя і помріяти.....навіть не знаю який вихід..навколо вас Земля не обертається. І на завершення: ПЕРЕВІЗНИКИ не миють автобуси,бо вони власники(читайте: боси). Так що починайте культуру із себе, ви не пупи землі: вам маршрутка дана,щоб доїхати до місця ризначення. Та й місто у нас не таке велике,можна потерпіти. А то понавидумують собі ніби маршрутка,то їм сало бізнес-класу в літаку,де безплатно роздають шампнаське і тістечка їдять срібники ложечками. всім миру!
я до Місіс Бурпл Показати IP 8 Вересня 2015 17:16
підтримую Вас на всі 100 % ! нехай кожен з нас уявить себе на місці водія , якому цілий день приходиться жаритись в маршрутці , одночасно давати здачу і дивитись надорогу , ще і кругом нас люди , які завжди чимось невдоволені і кричать на всю маршрутку -"ви мені гривню не дали !!!!", "я на зупинці просила !!" , тут скажеш дякую, то для них хоч щось хороше за цілий день., хай собі слухають що хочуть і вдягають що хочуть , вони там цілий день !!! Починайте з себе , любі мої, а не жалійтесь на інших !!!!!
іван Показати IP 4 Вересня 2015 14:57
краще почати з чистоти, щоб була помита підлога, а не мокрим віничком підметена та наполіровані вікна, менше реклами в салоні і т.д. А дрес код - це питання вже 10...
Лучанин Показати IP 4 Вересня 2015 14:58
Це хамло за кермом, яке й їздити не може, правил не знає тощо на гнилому автобусі в гарній формі буде викликати довіру?!! І це ще далеко не верх маразму та цинізму, цікаве, як завжди, попереду. Форма, воно звісно гарно, але як бути з іншимим 99% складової?
Лучанин Показати IP 4 Вересня 2015 15:25
Чим би дитя не бавилося, аби не рукоблудило...
психіатр Показати IP 4 Вересня 2015 15:26
І Міську раду з суддями та прокуратурою в полосаті костюми, а Голову в шаровари
1234 Показати IP 4 Вересня 2015 17:03
Сядь і день проїздь збоку тоді небудеш писати х*рні а в кінці зміни будеш дивитися на копійкі які залишились і думати як наних сім'ю прокормити
Анон Показати IP 4 Вересня 2015 17:04
Лол, форму вони хочуть, лол, ви, хоча би, зробіть так, щоб деякі водії не порушували правил (розмова по телефону - водій, якби, показує неповагу до своїх клієнтів, викликаючи аварійну ситуацію, - увага при розмові по телефону падає, у Франції навіть hands free заборонили, що вже говорити про луцьке бидло, яке навіть не використовую хендс-фрі, а бере одною рукою да рулює), та не порушували ПДР.
Анонім Показати IP 5 Вересня 2015 08:42
нехай міськрада краще проголосує за курс 8.50 за долар у місті Луцьку, тоді нові Мерседеси з кондиціонерами, а не переобладнані з вантажівок Ісудзу автобуси будуть Вас перевозити.
Була в Рівне Показати IP 5 Вересня 2015 09:06
Розраховуються за проїзд при виході з маршрутки чи тролейбуса . Ціна стабільна ж чи проїдеш 1 зупинку чи 5. Можна перейняти їх досвід . Водій зупинився, всі розрахувлись і їдуть далі ... Я думаю, що нормально, водія ніхто не відволікає. Безпека руху краща. А водіям слід категорично заборонити розмовляти по мобільних !
Херо_мант Показати IP 7 Вересня 2015 10:16
Бл..такое уже было!Лучше кондукторов посадили,что бы водитель не отвлекался от дороги.Меньше ДТП будет .Это ж безопасность людей.Или,я так понимаю,просто нужно показать "реформы" в. мать?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus